Diumenge, 03 Juliol 2022 20:32

Programa d'estiu de benestar personal

Diverses modalitats de ioga i sessions d’hipopressius

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró organitza per aquest estiu de 2022 un ampli conjunt d’activitats de benestar personal, de caràcter familiar i algunes que combinen els dos àmbits. D’aquesta manera, recupera algunes de els propostes d’abans de la pandèmia, i alhora manté algunes de les iniciatives sorgides durant els darrers dos estiu i que han tingut una gran acollida i alta participació.

En relació a les activitats de benestar personal ofereix quatre propostes del 2 de juliol al 2 de setembre. Per participar-hi cal inscripció prèvia -les places són limitades- mitjançant el portal entrades.platjadaro.com (2 euros per persona, que es destinaran a projectes socials al municipi). Sessions d’hipopressius cada dilluns, dimecres i divendres (9.30 h) a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro. La proposta de ioga Desconnecta i torna a connectar, cada dimarts (19 h) al Parc de Sant Ramon de S’Agaró; i en el mateix espai també s’hi desenvolupa l’activitat ioga en família, cada divendres (19 h). També cada dissabte (7.30 h) ioga integral Desperta a diversos punts amb atractiu del municipi.

El programa de dinamització turística també proposa diverses activitats d’animació al Passeig Marítim de Platja d’Aro, cada dijous del 14 de juliol al 25 d’agost (gratuït i sense inscripció prèvia). Alhora es pot realitzar de manera autònoma la gimcana familiar On són la Xalarina i en Xalarí? (n’hi ha una per a cada vila del municipi: demaneu els plànols amb les pistes a l’Oficina de Turisme i aconseguiu el vostre regal). També es pot gaudir del Miniclub a la Platja Gran (Av. Costa Brava), cada dia del 27 de juny al 3 de setembre; dividit en tres àmbits: ludoteca (10-13 h), espai familiar (17-19 h) i Babyclub per a famílies amb  nadons (10-13 h i 17-19 h). Alhora s’han programat 49 visites guiades i activitats de descoberta fins al 18 de setembre.

[ +info: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · W 605 827 945 · turisme@platjadaro.com · www.platjadaro.com ]


 

Llegir 158 vegades