Dimecres, 07 Juliol 2021 12:51

Activitats d’estiu a la biblioteca

Propostes culturals i actives per a totes les edats

La Biblioteca Mercè Rodoreda (web) proposta un programa culturalment actiu per a aquest estiu adreçat a totes les edats. Per a infants i joves durant tots els mesos de juliol i agost estan actiu els programes de dinamització de lectura A l’estiu, tota biblio viu! i Llegir té Premi! amb la possibilitat d’aconseguir diversos premis, sessions de contes, tallers creatius i espectacles; i per als adults diverses iniciatives literàries. Les places són limitades i cal inscripció prèvia (lliurant les dades personals i de contacte a bmr@platjadaro.com).

El calendari el configuren les següents propostes: dilluns 12 de juliol (19 h) presentació literària La llengua dels ocells de Pere Parramon; dijous 15 de juliol (18 h) L’hora del conte a S’Agaró (Festa Major) amb Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa de Tanaka Teatre; dilluns 19 de juliol (17.30 h) taller de viseres d’estiu amb Creativa; dijous 22 de juliol (17.30 h) taller d’ampolles creatives amb Activijoc; dilluns 26 de juliol (19 h) xerrada literària i lectura de poemes Vinyoli comentat amb Miquel Martín i Olga Cercós; i dijous 29 de juliol (18 h) l’espectacle familiar El drac del riu a càrrec d’Eva González.

També dilluns 2 d’agost (19 h); presentació literària L’ull d’Horus: NOMA de Conrad Vila; dimecres 4 d'agost (19 h) Cita amb l'autor amb el periodista i escriptor Rafael Nadal; dijous 5 d’agost (18 h) l’espectacle familiar Contes i cançons amb País de Xauxa; dilluns 9 d’agost (17.30 h) taller de llumetes d’estiu amb Creativa; dijous 12 d’agost (18 h) L’Hora del conte amb El peix Irisat de Tanaka Teatre; dilluns 16 d’agost (17.30 h) taller de plastilina amb ah! Estudi; dijous 19 d’agost (18 h) espectacle familiar Circkrusku amb Ruskus Patruskus a Castell d’Aro; i dijous 26 d’agost (17.30 h) taller de collarets amb Activijoc.


Activitats d’estiu a la Biblioteca Mercè Rodoreda

Propostes culturals i actives per a totes les edats

Tallers, contes, espectacles familiars i activitats literàries

Programa de dinamització de lectura amb sorteig de premis

Informació i inscripcions: BMR · T 972 825 491 · bmr@platjadaro.com · web


 

Llegir 913 vegades