Dilluns, 21 Juny 2021 15:04

24 hores al CAP de Platja d’Aro

Campanya d’estiu del Departament de Salut 

Del 21 de juny a l’11 de setembre el Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro estarà obert les 24 hores del dia tots els dies de la setmana, i alhora també es reforçarà amb nous professionals. També de l’1 de juliol al 31 d’agost comptarà amb ambulància de reforç durant tot el dia del SEM. En canvi, el CAS de Castell d’Aro continua tancat per concentrar els esforços davant la COVID-19 en un espai.

L’acció forma part del Pla d’estiu 2021 del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que destina 7’8 milions d’euros per desplegar-lo, la mateixa partida que l’any passat i tres vegades més que el 2019. El reforç es concentra en aquells llocs on hi haurà un major impacte poblacional, i no només a la zona costanera sinó també a la zona interior.

En paral·lel també es desplegarà una campanya de comunicació i difusió, que sota el lema Coses que fan estiu es vol conscienciar a la població dels riscos de la calor. Els diferents impactes remarquen la importància d’hidratar-se sovint i bé, i posa l’èmfasi en les complicacions que es poden donar si es no es beu aigua sovint o s’alerta quan es considera que ingerir alcohol és una forma d’hidratar-se quan provoca justament l’efecte invers. També es fa una especial advertència de la protecció de la pell i la necessitat de ventilar per mantenir un espai fresc.


24 hores de servei al CAP de Platja d’Aro

Del 21 de juny a l’11 de setembre tots els dies de la setmana

Reforç amb nous professionals i ambulància de reforç del SEM

També campanya de prevenció de el calor Coses que fan estiu

Informació: Departament de Salut · web


 

Llegir 529 vegades