Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 12 Març 2021 08:46

Cicle Famílies Nodridores 2021

Cinc sessions gratuïtes del 15 de març al 13 de maig

La Comissió d’Infància de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró proposa una nova edició del cicle anual de xerrades Famílies Nodridores (pdf), amb cinc sessions gratuïtes entre el 15 de març i el 13 de maig; enguany adaptades amb mesures de seguretat, aforament limitat i inscripció prèvia. La primera dilluns 15 de març (16 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, Qui decideix? Qui pren realment les decisions? adreça a famílies amb fills de 0 a 6 anys, a càrrec d’Anna Serra Dolcet (inscripció prèvia a llarinfants@platjadaro.com).

Tot seguit, dijous 25 de març (19.30 h) a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, Educar els nois i les noies adolescents a casa i a l’escola, per a famílies amb fills adolescents, a càrrec de Jaume Funes; psicòleg, educador i periodista, autor del llibre Estima'm quan menys ho mereixo perquè és quan més ho necessito (inscripció prèvia al portal d’entrades de l’Ajuntament · aquí). La tercera, dimarts 13 d’abril (16 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro amb la proposta Posem la mirada en les relacions familiars. La parella en la criança i la relació de germans, per a famílies amb fills de 0 a 12 anys, a càrrec de Carlota Sala Ninyacolorita (inscripció prèvia a espaisfamiliars@platjadaro.com).

La següent, dijous 29 d’abril (19.30 h) a la Sala Polivalent de Castell d’Aro, Des de les graderies. El paper de les famílies en l’esport educatiu, adreçat a famílies amb fills de 0 a 12 anys, a càrrec d’Albert Juncà; professor de sociologia de l'esport en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de Vic (inscripció prèvia al portal d’entrades · aquí). La darrera, dijous 13 de maig (19.30 h) a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, Viure i sobreviure a les pantalles en família, per a famílies amb fills adolescents, a càrrec de Juanjo Fernández; consultor pedagògic, escriptor i conferenciant (inscripció prèvia al portal d’entrades · aquí).


Cicle Famílies Nodridores 2021

Cinc sessions gratuïtes del 15 de març al 13 de maig

Propostes per a famílies amb menuts, infants i adolescents

Aplicació mesures Covid-19, aforament limitat i inscripció prèvia

Informació: Espais Familiars · T 972 819 473 · espaisfamiliars@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 503 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)