Dijous, 01 Octubre 2020 05:43

Pla d’Accessibilitat Turística 2020

Guardons per a equipaments i allotjaments del municipi

El municipi de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ha obtingut quatre distintius del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà 2020: l’Oficina de Turisme, la Platja Gran, l’Hotel Planamar i el Càmping Valldaro, després de superat la vista de validació de l’accessibilitat en el servei o equipament turístic realitzada per una empresa especialitzada en accessibilitat turística. Alhora, l’Ajuntament està treballant per ampliar l’oferta a nous espais com són el Parc dels Estany, la Cala Rovira i l’eix comercial de Platja d’Aro i el nucli antic de Castell d’Aro.

El pla, impulsat pel Consell Comarcal, és una experiència pionera a Catalunya i especialitzada acreditant cada servei amb un distintiu segons el tipus d’adaptació de la seva oferta vers l’usuari final: visual, auditiva, cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a la famílies. Globalment s’han acreditat 25 propostes de turisme inclusiu: set museus i centres d’interès, set Oficines de Turisme, 4 hotels, tres platges, dos itineraris per centres històrics, un hotel i una ruta en bicicleta.

Simultàniament, en l’acte de lliurament de guardons, celebrat al pati de la Casa de Cultura Ca La Pruna de Pals s’ha presentat la nova publicació Turisme per a tothom al Baix Empordà, editada en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès) amb 8.000 exemplars que es distribuirà a les Oficines de Turisme de la comarca i a les empreses i serveis participants. També es pot consultar en línia i està disponible per a persones invidents. En el projecte també hi participa el Patronat de Turisme Girona Costa Brava i el Consorci de les Vies Verdes.


Distintius Pla d’Accessibilitat Turística 2020

Guardonats quatre equipaments i allotjaments del municipi

Oficina de Turisme, Platja Gran, Hotel Planamar i Càmping Valldaro

Programa impulsat des de l’any 2004 pel Consell Comarcal del Baix Empordà

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 710 vegades