Diumenge, 26 Juliol 2020 07:05

Activitats d’estiu a la biblioteca

Oberta la convocatòria del 9è Premi de Recerca Local

Proposta d’activitats d’estiu de la Biblioteca Mercè Rodoreda (web) per a les properes setmanes. Dijous 30 de juliol (19 h) recital poètic Va de vida amb la poetessa Carme Rovira. Divendres 31 de juliol (19 h) presentació de l’obra fantàstica La Sorra, a càrrec del seu autor, Conrad Vila. Dilluns 3 i 17 d’agost (17.30 h) tallers creatius per a infants (amb inscripció prèvia i diverses sessions de 45 minuts). Dimecres 12 d’agost (18 h) espectacle del Màgic Raül (jardins exteriors de la biblioteca) i dilluns 24 d’agost (18 h) L’hora del conte a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro.

Simultàniament manté vigent la convocatòria del 9è Premi Jordi Comas de Recerca Local (pdf), dotat amb 4.500 euros, per al millor projecte inèdit d’investigació que pugui esdevenir, posteriorment, un treball de recerca sobre Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró en qualsevol àmbit (geografia, història, economia, turisme, aspectes socials, esportius, culturals, mediambientals, biografies, folklore...). Es poden lliurar fins al 5 d’octubre d’enguany. El veredicte es farà públic el 20 de novembre i el treball final, cal lliurar-lo no més enllà de novembre de 2021.

Altres activitats d’estiu són les exposicions de pintura al Castell de Benedormiens i d’escultura a la Masia Bas i al Parc dels Estanys. Les Nits de Jazz (web) es traslladen al Palau d’Esports i Congressos amb cinc concerts. També hi ha programades audicions de sardanes per escoltar, cantades d’havaneres de petit format i el festival FestiSurf Costa Brava (web), Hi ha diverses activitats d’animació al Passeig Marítim o les curses muntanya de la Vall d’Aro Run Series (web). Amb reserva prèvia es pot gaudir de visites guiades, classes d’hipopressius i de ioga, i com a novetat s’ofereixen tres sessions d’autocinema (30 de juliol i 6 i 20 d’agost).


Activitats d’estiu a la biblioteca

Recital poètic i presentació literària per a adults

Tallers creatius, espectacle de màgia i contes a infants

Oberta la convocatòria del 9è Premi de Recerca Local

Informació i inscripcions: BMR · T 972 825 491 · bmr@platjadaro.com · web


 

Llegir 839 vegades