Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 05 Març 2020 09:16

Servei d’àpats socials a domicili

Adreçat a gent gran, persones dependents o vulnerables

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro inicia una nova etapa del Servei d’Àpats Socials a Domicili tot coincidint amb el relleu de l’empresa responsable -ara Serhs Food-, de la elaboració, distribució i lliurament final. El servei està dissenyat per proporcionar benestar nutricional, físic i social a persones en situació de dependència o vulnerabilitat; tot garantint àpats equilibrats i saludables, de qualitat i segurs, dissenyats per dietistes, adaptats a cada persona i lliurats directament al domicili de l’usuari final i per tant amb un contacte i un assessorament personalitzat.

Així es garanteix cobrir possibles mancances nutricionals, millorar els hàbits alimentaris, evitar riscos d’accidents domèstics, i alhora evitar situacions d’aïllament i complementar el pla de treball disseny per mantenir o recuperar l’autonomia personal o social. El servei és universal i les sol·licituds es gestionen des de l’equip tècnic de la regidoria. Els usuaris assumeixen el cost del preu públic, si bé es poden beneficiar de les bonificacions en funció de criteris econòmics, socials o familiars. Els usuaris es poden donar d’alta i baixa de manera temporal i en diverses ocasions al llarg de l’any.

El servei està operatiu tots els dies de l’any, festius inclosos, i es distribueixen els àpats tres cops cada setmana, amb un caducitat de 10 dies si es mantenen degudament refrigerats i amb preparació final mínima (desar-lo fora de la nevera 10 minuts o escalfar-lo 4 minuts al microones). Gràcies a un catàleg de 130 plats es realitzen dietes personalitzades per donar resposta a les necessitats de cada usuari. El servei s’emmarca en un catàleg més ampli de possibilitats d’atenció com són la teleassistència, les neteges bàsiques de la llar, seguiment telefònic, servei d’atenció a domicili o ajudes tècniques a la llar.


Nova etapa del Servei d'àpats socials a domicili

Dissenyat amb la voluntat d'oferir benestar nutricional, físic i social

Lliurament tres cops cada setmana amb un catàleg de 130 plats

Adreçat a gent gran i a persones dependents o en situació vulnerable

Informació: regidoria de Benestar Social · T 972 819 472 · ssocials@platjadaro.com


 

 

Llegir 836 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)