Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 04 Març 2020 16:12

Campanya “T’ho estàs perdent”

Iniciativa per a una major difusió de l’esport femení

L’Ajuntament de Castell-Platja d'Aro s’adhereix a la campanya #ThoEstasPerdent amb l'objectiu d'impulsar l’esport femení i avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics, conscienciar sobre la importància de l’esport practicat per dones, promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans de comunicació i fomentar l’interès de la població per l’esport femení d’alta competició.

A la fotografia hi ha participat el Club Twirling Platja d’Aro, Platja d’Aro Korfbal Club, Club Gimnàstica Rítmica Platja d’Aro, Club Bàdminton Platja d’Aro, el Casal de Joves de la regidoria de Jovenut; l’alcalde, Maurici Jiménez; el regidor d’Esports, Infància i Joventut, Pedro Torres; la regidora de Benestar Social, Pilar Ferrero, i les regidores Pilar Rojas, Mònica Mir i Cristian Prat. Podeu trobar tota la informació de la campanya al lloc web www.thoestasperdent.cat

Aquesta és una iniciativa del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, l’Institut Català de les Dones i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que vol posar de manifest, el paper rellevant que tenen els mitjans de comunicació en la construcció d’imaginaris socials, i el seu rol és indispensable per generar una societat igualitària i per superar els estereotips de gènere.

La baixa visibilitat que té l’esport femení en els mitjans de comunicació no es correspon ni amb la participació creixent de les dones que es dediquen a l’esport professional i amateur, ni amb els èxits nacionals i internacionals que aconsegueixen en les diverses disciplines. Una cobertura més àmplia donaria més visibilitat a les dones esportistes i les seves fites i n’augmentaria l’interès del públic. Alhora, un tractament mediàtic de l’esport amb perspectiva de gènere ajudaria a crear més referents femenins d’èxit i superació per a infants i adolescents.


Adhesió a la campanya “T’ho estàs perdent”

Iniciativa per a una major difusió de l’esport femení

Hi ha participat diversos clubs i entitats d’àmbit local

Primer pas per un tractament mediàtic amb perspectiva de gènere

Informació: regidoria d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web


 

Llegir 492 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)