Divendres, 24 Gener 2020 10:00

Inscripcions Gran Rua de Carnaval

8.000 euros en premis en cinc categories 

El Carnaval de Platja d’Aro, arriba a la seva 43a edició, del 15 al 26 de febrer de 2020, amb la Gran Rua de Carrosses i Comparses de dissabte 22 de febrer (11 h i 16 h) com a punt àlgid. Les inscripcions (pdf bases) per participar-hi comencen dilluns 27 de gener (fins 14 h) per a les colles de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, que poden fer-ho en bloc mitjançant les entitats que les coordinen. L’endemà, dimarts 28 de gener (00 h), s’obre el termini general per fer-ho per correu electrònic a carnaval@platjadaro.com, tot i que es reserven set llocs per inscripcions presencials a l’Oficina de Turisme per aquell mateix dia (8-12 h) · bases en document adjunt al final d'aquesta notícia ·

Hi podran desfilar un màxim de 10 colles al matí (11 h) que tindran subvenció, però no optaran a premi; i 65 colles més a la tarda (16 h) que tindran subvenció i optaran a premi. En el moment de fer la inscripció cal adjuntar còpia de l’assegurança de responsabilitat civil i assegurança de circulació de la carrossa; també presentar certificat de l’ITV en vigor o en el cas de plataformes còpia de la seva revisió general -frens i fre de mà inclosos-. Durant el recorregut no es pot consumir, ni tenir a la vista, ni desfilar amb begudes alcohòliques -sigui quin sigui els seu envàs- i si es desfila amb símptomes d’embriaguesa o sota els efectes de substàncies estupefaents la colla quedarà desqualificada i no optarà ni a premi ni obtindrà subvenció. No es pot utilitzar pirotècnia ni espuma, i per a qualsevol element especial cal demanar permís a la organització.

S’estableixen cinc categories amb guardons per als cinc primers classificats de cadascuna, que globalment repartiran més de 8.000 euros en premis: Carrossa Gran (2.475 euros), Carrossa Petita (1.695 euros), Comparsa (1.450 euros), Disfressa (1.450 euros) i Colles Locals (1.040 euros); i també premi únic a la Millor Colla Debutant en el Carnaval de Platja d’Aro (250 euros). A més a més s’obtindrà una subvenció de 250 euros per carrossa, i de 3 euros per cada persona disfressada (cal un mínim de 25 components).

El jurat puntuarà d’acord a criteris relacionats amb la coreografia, la disfressa, la carrossa i l’animació. La coreografia davant la tribuna on hi haurà situat el jurat és la única que es qualifica i no pot superar els dos minuts. Els guanyadors es donaran a conèixer el mateix dissabte 22 de febrer al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. La festa començarà amb un ball de carnaval amb Disco Móvil Platja d’Aro (22 h) i tot seguit hi haurà el lliurament de premis (23 h).


Inscripcions Rua de Carrosses i Comparses

Dilluns 27 de gener: colles locals i de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro

Dimarts 28 de gener: general per email i a l’Oficina de Turisme (reserva 7 places)

Format d’exhibició (11 h · màxim 10 colles) i concurs (16 h · màxim 65 colles)

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · carnaval@platjadaro.com 


 

Llegir 5195 vegades