Dilluns, 12 Agost 2019 10:35

Butlletí d’Informació Municipal núm. 22

Publicada l’edició d’estiu i tardor de 2019

L’Ajuntament publica i distribueix el vint-i-dosè número del Butlletí d’Informació Municipal, corresponent al període d’estiu i tardor de 2019. L’edició es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus, però també es pot trobar a les diverses dependències de l’Ajuntament i n’hi ha una versió digital (aquí). Es va començar a publicar l’estiu de 2010, amb l’objectiu d’informar als ciutadans d’allò que s’està fent des de l’esfera pública i política, tot oferint transparència. L’obertura de la publicació està dedicada al nou centre municipal de treball compartit (coworking) que alhora acull els diversos serveis de formació, empresa i ocupació d’AROimpulsa-regidoria de Promoció Econòmica.

El reportatge central recull l’oferta d’activitat d’estiu en el conjunt del municipi i de les darreres novetats i actualitzacions del programa integral Fem Platja! per a la façana marítima I també d’altres de més breus sobre la constitució del nou Ajuntament 2019-2023 amb l’elecció com a nou alcalde de Maurici Jiménez i l’estrena de 10 noves regidores i regidors; l’urbanisme del futur al municipi que recull el nou Pla Director d’Equipaments 2019-2039; els 20 anys de treball de l’Aula d’Adults Municipal; la segona edició dels Pressupostos Participatius (votació final del 23 de setembre al 25 d’octubre); o la convocatòria de guardons per a la continuació dels estudis reglats més enllà de l’ESO. També hi ha dues seccions de notícies (d’esdeveniments passats i novetats de futur).

L’espai d’entrevista el protagonitzen Diego Espada i Muriel C. de Jong impulsors de l’Associació Educant La Mirada que promou al municipi la fotografia com a expressió cultural amb propostes de formació, exposicions i concursos. La secció El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica- la descoberta de la casa de Rafael Masó a la Urbanització de S’Agaró Vell, vista des del mar. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten CisFrance Girona, Platja d’Aro Korbal Club i Dar Vida Platja d’Aro. Darrerament, els sis grups polítics municipals (JUNTS, PSC, ERC, SOM, La Vall d’Aro En Comú i C’s) també hi tenen un espai de lliure expressió.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web relacionats amb el consistori, de promoció turística i d’activitats i festivals), presència a les xarxes socials (YouTubeFacebookTwitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter-.


Publicat el 22è Butlletí d'Informació Municipal

Període de d’estiu i tardor de 2019 (5.000 exemplars)

Reportatge d’obertura: el nou espai de treball compartit d’AROimpulsa

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí


 

Llegir 725 vegades