Dimecres, 07 Agost 2019 13:37

Nova passera de fusta a Ridaura

Mesura 220 metres i està situada al sud de la Platja Gran

Instal·lada sobre la sorra, facilita als vianants la connexió entre la zona de Riuet i el Club Nàutic Port d’Aro. Una mesura provisional que no atura el treball amb el ministeri competent per finalitzar el tram final del Passeig Marítim, plantejant tant el traçat com la instal·lació d’una passarel·la lleugera per a vianants, ciclistes i vehicles d’emergències, amb la voluntat municipal de participar-hi pressupostàriament.

Aquest estiu, en marc del programa Fem Platja! s’implementen diverses mesures d’accessibilitat per facilitar el gaudi del bany a les persones amb necessitats especials de mobilitat. Destaca la instal·lació d’un espai per atendre aquestes persones i els seus acompanyants al punt de socors del Passeig Marítim amb el carrer Miramar: una àmplia plataforma sobre la sorra, coberta amb una carpa, i connectada amb una de les passeres que uneixen el passeig i el trencaones.

Precisament hi ha instal·lades 19 passeres a la sorra, i es disposa de sis cadires amfíbies -una per a cada punt de socors i una per a la torre de vigilància-, i de diversos jocs de crosses amfíbies. Alhora, hi ha plataformes adaptades a les dutxes i rentapeus de la Platja Gran. També, destaquen les sis Línies de vida instal·lades davant de cada lloc de socors, un sistema de cordes a 1’40 metres d’alçada, que faciliten l’entrada i sortida de l’aigua de les persones amb dificultats de mobilitat.


Nova passera de fusta a Ridaura

Mesura 220 metres,  situada al sud de la Platja Gran, sobre la sorra

Facilita als vianants la connexió entre la zona de Riuet i el Club Nàutic Port d’Aro

Mesura provisional que no atura els treballs per finalitzar el tram final del Passeig Marítim

Informació: Fem Platja! · T 972 804 251 · femplatja@platjadaro.com


 

 

Llegir 1512 vegades