Dissabte, 15 Juny 2019 11:38

Constitució Ajuntament 2019-2023

Maurici Jiménez, nou alcalde de Castell-Platja d’Aro

Dissabte 15 de juny al migdia s’ha constituït l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, iniciant-se el mandat 2019-2023. El resultats de les eleccions municipals de 26 de maig han configurat un nou equilibri de forces en relació als grups polítics municipals i Maurici Jiménez i Ruiz (PSC), ha estat proclamat alcalde per majoria absoluta amb un total de nou vots: cinc vots de la seva formació i dels tres regidors d’ERC i del regidor de La Vall d’Aro en Comú, que també formen part de l’equip de govern després del pacte subscrit entre les tres forces polítiques.

El nou cartipàs el formaran: Maurici Jiménez (PSC), alcalde, regidor Hisenda, Règim interior, Comunicació i Seguretat Ciutadana. Montse Rovira (ERC), 1a tinent d'alcalde, regidora d'Acció Territorial i Urbanisme. Mònica Ríos (PSC), 2a tinent d'alcalde i regidora de Dinamització Ciutadana, Participació i de Recursos Humans. Pedro Torres (La Vall d'Aro en Comú) 3r tinent d'alcalde i regidor d'Esports, Infància i Joventut. Pilar Ferrero (PSC) 4a tinent d'alcalde, regidora de Benestar Social, Salut i Administració Electrònica. Joan Barceló (ERC) 5è tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Activitats Econòmiques i Via Pública. Carles Méndez (PSC) regidor de Serveis i Medi ambient. Jenny Xufré (ERC) regidora de Turisme. Josep Amat (PSC) regidor de Cultura i Educació.

S’inicia així l’onzena legislatura des de la restauració de la democràcia. En aquests quadriennis l’Ajuntament ha tingut quatre alcaldes, Ramir Pons (1979-1987), Anicet Clara (1987-1991), i Joan Giraut (1991-2009 i 2011-2019), i ara Maurici Jiménez que s’estrena en el càrrec i una alcaldessa, Dolors Padilla (2009-2011). En els propers quatre anys, les ciutadanes i ciutadans tindran 17 representants, i sis grups polítics municipals -s’estrena Som, però no hi serà PP- amb la presència de set dones i deu homes, i l’estrena de deu regidores o regidors, en relació a la legislatura anterior. En la història de electoral del municipi la convocatòria recull l’estrena de dues noves formacions Som, que ha assolit dos regidors, i Podemos, que no n’ha aconseguit.


Constitució Ajuntament 2019-2023

Maurici Jiménez i Ruiz, nou alcalde de Castell-Platja d’Aro

Equip de govern amb nou regidors de tres grups municipals

S’estrena l’onzena legislatura des de la restauració democràtica

Informació: Secretaria-Alcaldia · T 972 817 284 · alcaldia@platjadaro.com


 

 

Llegir 7485 vegades