Dilluns, 10 Juny 2019 08:26

Cartell Festa Major Platja d’Aro 2019

Concurs a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot

La Festa Major de Platja d’Aro 2019 presenta la seva nova imatge gràfica, escollida entre una trentena de propostes presentades pels alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot (web) a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. L’obra guanyadora, titulada Hola, és obra de Joel Feliu Pagès de Fontcoberta, premiada amb 500 euros i que esdevé el cartell promocional d’enguany. Aquesta és la setena edició del concurs, fruit del conveni de col·laboració entre el consistori amb el centre de referència de formació superior en l’àmbit de les arts de les comarques de Girona.

Més enllà del cartell premiat, el jurat també ha fet una menció especial per a les obres Fisheye de Míriam Tenorio Boronat i Brisa d’Emma Reixach Coll. Platja d’Aro celebra del 14 al 18 d’agost, la seva Festa Major amb la voluntat d’oferir un ampli conjunt d’activitats atractives per a tots els públics i per a totes les edats. La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes són els trets característics d’una festa que dissenya un programa obert, dinàmic i engrescador amb concordança amb el cosmopolitisme de la vila.

Hi té un paper molt destacat la música amb onze propostes gratuïtes amb la Cobla La Flama de Farners (sardanes), Els Cremats (havaneres), Gospel d’Aro (gospel), Maruja Limón (sons de pop, rumba i buleria), Gertrudis (rock i rumba en català), Abba The New Experience (tribut a Abba), Miqui Puig (DJ), Orquestra Maribel (versions), The Otis Redding Show (soul), Willian Taylor & Co. (versions folk i rock) i Els Montgrins (doble programa de concert i ball). Altres propostes seran el concurs de captures de síndries, tallers infantils, batucada i espectacle d’animació infantil amb en Xalarí, cinema a la fresca, caminada nocturna solidària, torneig de bàsquet 3x3, etc.


Cartell de la Festa Major de Platja d'Aro 2019

Escollit entre les propostes dels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

Obra guanyadora: Hola de Joel Feliu Pagès de Fontcoberta

Setena edició del concurs per il·lustrar la festa major d’enguany, del 14 al 18 d’agost

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 11565 vegades