Dijous, 23 Mai 2019 17:00

Èxit del programa “Parlem a l’escola”

En el marc del programa Voluntariat per la Llengua

Durant 10 setmanes, de febrer a abril d’enguany, s’ha desenvolupat el projecte pilot Parlem a l’escola, mitjançant el qual s’ha format un grup de conversa per a famílies de dues de les escoles de Primària del municipi -Fanals d’Aro i Els Estanys-, sobretot mares i pares nouvinguts amb l’objectiu de practicar la llengua i afavorir la relació entre família i escola.

El programa s’adreça a aquelles famílies amb més mancances en competències lingüístiques que, justament per això, generen dificultats de relació entre les famílies i amb la comunitat educativa. Durant les diverses trobades s’han treballat temes diversos: presentacions, el sistema educatiu, el material escolar, els menús del menjador o informacions de les escoles (sortides, xerrades, etc.).

El projecte és fruit del treball conjunt de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el Consell Comarcal del Baix Empordà, el Servei Comarcal de Català del Baix Empordà i la Fundació SER.GI; i s’emmarca dins el programa Voluntariat per la Llengua. La bona acollida fa que ja se’n prevegi una segon a edició oberta a tots els centres escolars de Castell-Platja d’Aro.


Èxit del programa “Parlem a l’escola”

Grup de conversa per a famílies nouvingudes

Pràctica de l’idioma i afavorir la relació amb l’escola

En el marc del programa Voluntariat per la Llengua

Informació: regidoria de Benestar Social · T 972 819 473 · ssocials@platjadaro.com


 

 

Llegir 722 vegades