Divendres, 17 Mai 2019 09:26

Festivals Musicals · Estereofònics '19

Cicle de 82 concerts de l’1 de juny al 21 de setembre

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro presenta la cinquena edició d’ESTEREOFÒNICS, la marca que aplega, des de l’any 2015, tots els festivals, actuacions i espectacles musicals d’estiu al municipi, i que enguany ofereix un global de 82 concerts en 113 dies, de l’1 de juny al 21 de setembre de 2019, majoritàriament gratuïts, a l’aire lliure i de múltiples gèneres: del jazz a la música de cambra, tot passant pel surf o el rock’n’roll. Un conjunt de cicles que comparteixen, la seva vinculació municipal, ja que el consistori n’és l’organitzador directe o els hi dóna suport logístic i econòmic.

Configuren Estereofònics 2019: Concerts Inaugurals (dissabte 1 de juny), 2n Festival Propers (diumenges 2, 9, 16 i 30 de juny), Xalaro · 6a Mostra d’Espectacles Familiars (21, 22 i 23 de juny), 22è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro (divendres del 28 juny al 30 d’agost), 7è Desemboca Rock’n’Roll Festival (6 i 7 de juliol), Cicle de sardanes i havaneres (del 6 de juliol al 6 de setembre), Festa Major de S’Agaró (15 i 16 de juliol), 23è Festival Internacional de Música de S’Agaró (del 20 de juliol al 21 de setembre), 16è Festival de Guitarra Girona Costa Brava (27 de juliol, 10 i 17d’agost), Festa Major de Platja d’Aro (del 14 al 18 d’agost), Festa Major de Castell d’Aro (del 6 al 10 de setembre) i 8è FestiSurf Costa Brava (dissabte 21 de setembre).

Estereofònics pretén donar visibilitat a l’oferta de concerts, audicions i recitals que s’esdevenen durant tot l’estiu als tres nuclis de municipi, i que sovint -per la dispersió de gèneres, territori o temporalitat-, abans de la creació de la marca tenien la dificultat de presentar-se com una oferta extensa, global i variada. Un actiu de primer ordre del municipi que es complementa amb d’altres elements de caràcter patrimonial, natural, d’oci i lleure o de serveis turístics.

Ian Sala, The Flat Pack, Pavvla, Clara Peya, Obeses, Reggae per Xics, Xiula, The Black Barbies, Monike Makon & Original Jazz Orquestra, The Sey Sisters, Barcelona Big Blues Band & Lluís Coloma, Ming City Rockers, Los Estanques, Flamingo Tours, Port Bo, Els Cremats, Dalton Bang, Nadezda Tokareva & Anna Ferrer, Patrick & Sacha De Ritis & Michela de Amicis, Enrique Muñoz, Maruja Limón, Gertrudis, Miqui Puig DJ, Hotel Cochambre, Orquestra Maribel, Oh! Gunquit o Los Mambo Jambo Arkestra en són, només, alguns dels protagonistes de l’estiu.


Estereofònics · Festivals Musicals Estiu 2019

Programa de 82 concerts en 113 dies (de l’1 de juny al 21 de setembre)

Múltiples gèneres -rock, jazz, clàssica, havaneres- majoritàriament gratuïts i a l’aire lliure

S’incorpora la Festa Major de S’Agaró i es consolida el Festival Propers a Castell d’Aro

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 2351 vegades