Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 16 Mai 2019 10:57

S’estrena el nou espai de coworking

Primer termini de recepció de peticions fins al 15 de juny

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro estrena el primer espai de coworking (pdf) de titularitat municipal, situat a l’entresòl de l’Edifici Banc de Madrid de Platja d’Aro, a les antigues dependències de la regidoria d’Obres i Urbanisme, en un espai de 239m2, totalment reformat i redistribuït. S’adreça a nous emprenedors, professionals, autònoms i microempreses que acabin d’iniciar un projecte empresarial i que vulguin compartir un espai de treball per desenvolupar la seva activitat. Obert el primer període de recepció de peticions fins al 15 de juny de 2019 (documentació: www.aroimpulsa.com).

L’espai acull alhora les noves oficines de la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació · AROimpulsa i els serveis d’assessorament per a emprenedors i empreses, d’Ocupació Municipal i Borsa de Treball, i s’hi desenvoluparà ara el programa de cursos i sessions de formació. També hi ha dues sales-aules de formació per a 30 persones de 40 i 41 m2 amb projector i pantalla, sala de reunions per a 8 persones de 15 m2, internet i xarxa wifi, lavabos, calefacció i climatització.

Els usuaris del coworking, on hi ha vuit mòduls de treball, disposaran d’un espai moblat i equipat, zona de descans, office, 15 hores mensuals d’ús de la sala de reunions i de les aules de formació, accés amb empremta dactilar i adreça social i fiscal. Amb aquesta iniciativa, el consistori vol fomentar un nou model de desenvolupament professional, dinàmic, plural i de foment de sinèrgies entre els mateixos emprenedors, els sector empresarial del municipi, així com d’altres empreses i espais que formen part de la Xarxa Gironina d’Espai d’Allotjament Empresarial de la Diputació de Girona.

Per accedir al coworking cal desenvolupar un projecte empresarial propi amb domicili fiscal al municipi, amb una antiguitat no superior a dos anys i presentar un Pla d’Empresa. Es tindrà en compte el tipus d’activitat, viabilitat, formació i experiència dels promotors i la previsió de generació de llocs de treball. La concessió és d’un any, renovable fins a tres, i un de suplementari excepcionalment. Caldrà dipositar una fiança i assumir el lloguer mensual, participar al 50% de les activitats de formació i tutoria programades per la regidoria de Promoció Econòmica i presentar informe anual. També es preveu el lloguer puntual per dies tant dels espais de treball com de la sala de reunions, com de les aules de formació.


Primer espai municipal de Coworking

Nou espai de treball compartit de titulariat municipal

Vuit mòduls de treball, sala de reunions i dues aules de formació

També acull les oficines de la regidoria de Promoció Econòmica

Informació: AROimpulsa · T 872 804 207 · aroimpulsa@platjadaro.com · web · pdf


 

Llegir 2047 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)