Dilluns, 06 Mai 2019 06:35

Resultats El Carnaval dels Carnavals

Canya i Conya (Carrosses) · Emmaskarats (Comparses)

La segona edició de la gran rua El Carnaval dels Carnavals de Platja d’Aro, dissabte 4 de maig va reunir a 23 colles d’arreu de les comarques de Girona amb més de 1.200 figurants, que durant dues hores i mitja van desfilar per les avingudes centrals de la vila. Un cop finalitzada l’exhibició va comentar el ball de tarda amb l’Orquestra Girasol a la Plaça dels Estanys i a la mitja part es van donar a conèixer les colles guanyadores, valorades per un jurat en quatre grans conceptes: coreografia, disfressa, carrossa i animació.

En la modalitat de Carrosses van obtenir guardó: Associació Cultural Canya i Conya de Tossa de Mar (1r Premi), La Colla del Tech de Roses (2n Premi), Els Merlots de Santa Cristina d’Aro (3r Premi), La Santjoanenca de Sant Joan Les Fonts (4t Premi) i Embarrakaldats de Caldes de Malavella (5è Premi). En Comparses van aconseguir guardó Els Emmaskarats d’Olot (1r Premi), Petard@s.com de Sant Feliu de Guíxols (2n Premi) i Colla Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols (3r Premi).

També hi van participar les colles Vas Dat, IV Gats, Els Pimpons, Qui ens ha enredat, I a tu què t’importa?, Els Collonuts, Sens Límits, Somos los que somos, Anem de Conya, La Xalana del Port, La Banda del Pati i Els Pipas (Castell-Platja d’Aro), Golfo’s i Quatre Gats (Sant Feliu de Guíxols) i La Carrossa del Pòsit (L’Escala). Més enllà de les colles locals, la resta de participants van ser convidades a ser-hi presents arran d’haver assolit altes classificacions en la darrera edició de Carnaval arreu del territori.

L’acció, promoguda per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, ofereix una segona rua carnavalesca que permeti gaudir de l’espectacle en època de primavera amb bona temperatura i poder veure als carrers de Platja d’Aro també colles que no poden assistir-hi el dissabte de Carnaval perquè desfilen a les seves poblacions d’origen.

(*) En els documents annexos podeu consultar la classificació final


Resultats El Carnaval dels Carnavals 2019

Primers premis per a Canya i Conya (Carrosses) i Els Emmaskarats (Comparses)

Hi van participar 23 colles de nou poblacions amb més de 1.200 figurants

Ball final i lliurament de premis amb l’Orquestra Girasol

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com 


 

Llegir 1181 vegades