Dijous, 25 abril 2019 08:49

20 Anys de l’Aula de d’Adults

Espai municipal de formació, educació i cohesió social

L’Aula d’Adults Municipal, celebra aquest 2019 el seu vintè aniversari com espai de referència per donar resposta a les necessitats formatives, educatives i de cohesió social de les persones adultes de Castell-Plata d’Aro i S’Agaró. Una commemoració que va tenir el seu punt àlgid el 5 d’abril en el marc de la Festa de les Cultures, amb la participació de 250 persones, entre alumnat, voluntaris i professionals actuals i de tots aquests anys, alhora reflex de la diversitat cultural i de d’edats que conviuen al centre.

La formació que ofereix l’Aula d’Adults posa especial èmfasi en l’acollida de les persones, comptant amb els seus coneixements previs i el seu bagatge cultural. També es considera molt important afavorir un bon clima de classe, que permeti que la persona se senti còmoda, confiada i segura perquè pugui desenvolupar un bon aprenentatge. Enguany hi ha més oferta de cursos i tallers, fruit de la constant demanada i les matriculacions arriben als 311 alumnes.

Justament per això, l'oferta de formació i activitats culturals i socials està en constant canvi per donar resposta a les necessitats del municipi. Es vol apropar a les persones al seu entorn més proper, tot ajudant-les a millorar la seva autonomia i donant a conèixer altres serveis i activitats municipals que puguin ser del seu interès i els permetin participar activament tot fent poble. Alhora, el servei està enllestint els tràmits i requisits per esdevenir Centre de Formació de Persones Adultes reglat


20 Anys de l’Aula de d’Adults

Espai municipal de formació, educació i cohesió social

Commemoració en el marc de les Festes de les Cultures

Actualment el centre ofereix cursos i tallers per a més de 300 alumnes

Informació: Aula d’Adults · T 972 818 341 · aula.adults@platjadaro.com


 

 

Llegir 866 vegades