Divendres, 22 Juny 2018 05:41

Cartell Festa Major Platja d'Aro 2018

Concurs a l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

La Festa Major de Platja d’Aro 2018 presenta nova imatge gràfica, escollida entre una quarantena de propostes presentades pels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot (web) a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. L’obra guanyadora, titulada Colors, és obra de la gironina Cristina Culubret Rigau, premiada amb 500 euros i esdevé el cartell promocional d’enguany. Aquesta és la sisena edició del concurs, fruit del conveni de col·laboració entre el consistori amb el centre de referència de formació superior en l’àmbit de les arts de les comarques de Girona.

Més enllà del cartell premiat, el jurat també ha fet una menció especial per a les obres Carxofa de Marianna Font Puigdevall, Voltant a la fira de Nina Bach Pujol, Gent d’estiu d’Alba Azaola Santos, i Momo de Mohana Ramionet Font. Platja d’Aro celebra del 15 al 19 d’agost, la seva Festa Major amb la voluntat d’oferir un ampli conjunt d’activitats atractives per a tots els públics i per a totes les edats. La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes són els trets característics d’una festa que dissenya un programa obert, dinàmic i engrescador amb concordança amb el cosmopolitisme de la vila.

Hi té un paper molt destacat la música amb nou propostes gratuïtes amb la Cobla Rossinyolets (sardanes), Les Anxovetes (havaneres), Apache (versions pop-rock), Momo (tribut a The Queen), Star Tr3s (versions pop, funky i disco), Hotel Cochambre (versions), Germà Negre (reinterpretacions festives), The Strombers (música festiva i participativa) i Els Montgrins (amb doble programa de concert i ball). Altres propostes seran una batucada, cinema a la fresca amb la projecció de Vaiana; torneig de petanca i de bàsquet 3x3, i per als més menuts titelles, happy marquet, vaixell pirata i jocs gegants; taller de circ; castells de sorra, jocs en grup i espai nadons.


Cartell de la Festa Major de Platja d'Aro 2018

Escollit entre les propostes dels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

Obra guanyadora: Colors de la gironina Cristina Culubret Rigau

Sisena edició del concurs per il·lustrar la festa major d’enguany, del 15 al 19 d’agost

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 8500 vegades