Dimecres, 06 Juliol 2016 14:50

Cartell Festa Major de Platja d’Aro 2016

Concurs a l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

La Festa Major de Platja d’Aro 2016 presenta nova imatge gràfica, escollida entre una quarantena de propostes presentades pels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. L’obra guanyadora, titulada Martingala, és obra de Marta Sató, premiada amb 500 euros, i que esdevé el cartell promocional d’enguany.

Aquesta és la quarta edició del concurs, fruit del conveni de col·laboració entre el consistori i l’únic centre de formació superior en l’àmbit de les arts de les comarques de Girona. Més enllà del cartell premiat, el jurat també ha fet una menció especial per a les obres Ketzalina de Clàudia Gutiérrez i Guitarra d’Albert Roura.

Platja d’Aro celebra de l’11 al 15 d’agost, la Festa Major 2016 amb l’esperit d’oferir un ampli conjunt d’activitats atractives per a tots els públics i per a totes les edats. La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes són els trets característics d’una festa que dissenya un programa obert, dinàmic i engrescador amb concordança amb el cosmopolitisme de la vila.

Hi té un paper molt destacat la música amb catorze de propostes gratuïtes: Gospel d’Aro (11 d’agost); Giulia Ballare i Claire Sananikone -Festival de Guitarra-, Pesca Salada -animació infantil-, Els Montgrins -concert i ball- i Bruno Oro & La Dream Big Band - Festival de Jazz- (12 d’agost); Halldor Mar, Hora del Joglar i Doctor Prats (13 d’agost); Orelles de Xocolata -animació infantil-, The Excitements i The Papa’s & The Popo’s (14 d’agost); i Les Anxovetes -havaneres-, Cobla Foment del Montgrí -sardanes-, Los 80 Principales i La Golden Beat (15 d’agost).


Presentació cartell Festa Major de Platja d'Aro 2016

Obra guanyadora del concurs entre els alumnes de  l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

Una proposta de Marta Sató, Martinga, escollida entre una quarantena d’originals

La Festa Major d’enguany -de l’11 al 15 d’agost- proposa una trentena d’activitats

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

 

Llegir 4489 vegades