Dijous, 17 Novembre 2022 08:35

Voluntariat Cavalcada de Reis 2023

Patges Reials i logística (fins al 2 de desembre)

Crida a la participació al voluntariat per participar en la Cavalcada dels Reis de l’Orient de Castell d’Aro o Platja d’Aro dijous 5 de gener de 2023 com a Patges Reials o com membres de suport en la logística de les Carrosses Reials. Es poden presentar les sol·licituds -només una per persona- fins al 2 de desembre al correu electrònic a la Unitat de Cultura cultura@platjadaro.com (bases i formularis adjunts al final d'aquesta informació).

Per participar-hi cal acceptar les bases, que estableixen que el conjunt de Patges Reials han de tenir un mínim de 14 anys (complerts abans del 31 de desembre d’enguany) i que els menors d’edat han de presentar l’autorització dels pares o tutors legals (n’hi haurà un màxim de 15 a Castell d’Aro i 21 a Platja d’Aro). Els voluntaris/es de logística (un màxim de 16 tant a Castell d’Aro com a Platja d’Aro) i de suport a l’organització han ser majors d’edat; i la seva funció serà establir un cordó de seguretat i protecció de les carrosses durant tot el recorregut.

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, organitzador de la Cavalcada, escull els patges segons l’ordre d’inscripció i disponibilitat de vestuari, i assigna la comitiva (Rei Melcior, Gaspar o Baltasar). La resta de sol·licituds formen part d’una llista de reserva per si hi ha renúncies o baixes. Els voluntaris han d’adquirir compromís d’assistència (comunicació el més aviat possible de baixes). Tothom que hi participi és convidats a un sopar de germanor el mateix dia de la Cavalcada a un restaurant del municipi (menors d’edat hauran d’anar-hi acompanyats de voluntari adult que se’n faci responsable).

Il·lustració: XuxuLanstrum per a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

[ +informació: Unitat de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com ]


 

Llegir 130 vegades