Divendres, 15 Juliol 2022 15:35

Vall d’Aro Circuit Series 2022

Cursa i Marxa Popular: 24 juliol, 13 agost i 4 setembre

Vuitena edició consecutiva de la Vall d’Aro Circuit Series by Decathlon (web), una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gràcies a un circuit de tres curses de perfil tècnic similar que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc coneguts i concorreguts. Totes ofereixen la possibilitat de marxa popular o cursa competitiva amb horaris d’inici diferenciats i sortides esglaonades i la lineal en modalitat de contrarellotge individual.

La primera proposta és La Lineal del Camí de Ronda, diumenge 24 de juliol amb un recorregut de 10’6 km i 190 m de desnivell acumulat per paviment de passeig marítim, corriols de terra, trams d’escala i sorra de platja; amb sortida des de la Platja de Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge (7.15 h Cursa i Marxa ) i arribada a la Platja del Racó de S’Agaró (servei d’autobús per dur els participants que vulguin, des del punt de recollida de dorsals fins al punt d’inici).

La segona, La Nocturna de Castell d’Aro, dissabte 13 d’agost amb recorregut mixt de 12’9 km i 200 m de desnivell acumulat de terra i asfalt amb sortida i arribada des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro (19 h Marxa i 20.30 h Cursa); que com a principal novetat n’adaptarà un tram perquè hi pugui participar qualsevol persona amb qualsevol discapacitat funcional (alhora la seva inscripció serà gratuïta). La darrera, La Clàssica de Platja d’Aro, diumenge 4 de setembre: 16’5 km i un desnivell acumulat de 377 m per un nou recorregut majoritàriament de terra des de l’aparcament de Decathlon Platja d’Aro (8h Marxa i 9 h Cursa).

Una iniciativa de la Unitat d’Esports de l’Ajuntament amb la gestió tècnica d’SportMadness i el patrocini de Decathlon. Es pot participar a totes o només una o dues de les curses. Inscripcions exclusivament en línia fins dos dies abans (20 h) i limitades a 400 persones (16-19  euros · 47 euros totes). Recollida de dorsals el dia abans de cada prova a Decathlon Platja d’Aro (18-20 h) o al punt de sortida. La inscripció inclou obsequi, avituallament, assegurança, dorsal i xip. Samarreta finisher per a qui completa les tres proves i premis en les diverses categories de 200, 150 i 1000 euros per bescanviar a Decathlon Platja d’Aro.

[ +info: https://sportmadness.club/ca/valldaro-circuit-series/ ]


 

Llegir 173 vegades