Dissabte, 23 abril 2022 16:29

Formació de Persones Adultes

Preinscripcions curs 2022-2023: fins al 13 de maig

La preinscripció per al curs 2022-2023 del Centre de Formació de Persones Adultes de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró (pdf) es durà a terme del 25 d’abril al 13 de maig, adreçada a persones empadronades al municipi i alumnat amb una antiguitat continuada des del curs 2018-2019. El procés de preinscripció és imprescindible, però no garanteix una plaça per a la matriculació definitiva.

Cal fer-ho presencialment al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (dilluns-dijous 10-13 h i 16-18 h i divendres 10-13 h). També caldrà abonar la preinscripció de 10 euros (en efectiu o amb targeta) i cal portar DNI, NIE o passaport. La matrícula final serà a mitjans de setembre de 2022, quan s’abonarà la diferència del preu, segons el curs.

S’ofereix formació reglada: Cursos d’Espanyol com a Llengua Estrangera (ELE) Nivells A1, A2, B1, B2 i Tallers de llengua oral; i tres propostes de formació no reglada: bàsica i instrumental; llengua catalana; i d’acollida i coneixement de l’entorn.

La Formació Bàsica i Instrumental s’estructura en tres nivells formatius i s’adreça a persones no alfabetitzades en una llengua llatina. Al llarg dels tres nivells es treballarà la llengua oral, l’escriptura, la lectura comprensiva, el càlcul matemàtic bàsic, l’ortografia, la gramàtica i eines TIC.

La Formació Continuada en Llengua Catalana es desenvolupa amb tallers de lectura i escriptura creativa en català. Darrerament, el Programa d’Acollida i Coneixement de l’Entorn (PACE) ofereix activitats complementàries a la formació per afavorir l’intercanvi i la relació entre l’alumnat, conèixer la cultura popular i tradicional catalana, donar a conèixer els recursos i serveis del municipi i promoure una educació per la salut i el treball.

Informació general · AQUÍ

Informació: CFA · T 972 818 341 · secretaria@cfaplatjadaro.cat 


 

Llegir 416 vegades