Dimarts, 02 Novembre 2021 15:31

Emporta't a casa un tió de Nadal

Sorteig de 15 reproduccions de l'1 al 21 de novembre

La campanya de promoció i activitats Aquest Nadal, el millor regal és Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, s’avança amb una nova proposta: el sorteig de 15 reproduccions a petita escala del Tió Gegant de Platja d’Aro (pdf), que des de fa anys forma part de l’ambientació nadalenca del municipi. De l’1 al 21 de novembre, les compres en els establiments adherits es poden registrar a l’aplicació Targeta AROimpulsa, (gratuïta i apta per a Android i iOS) i participar en els sorteigs dels dilluns 8, 15 i 22 de novembre (cal conservar el tiquet). Els i les afortunades s’anunciaran a les xarxes socials i el lliurament serà dissabte 27 de novembre en l’acte de l’Encesa de Llums de Nadal.

Una iniciativa d’AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament amb el suport de les associacions professionals del municipi: Associació d’Empresaris; Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn; S’Agaró-Sant Pol Es Mou; Associació d’Hotels i Associació del Petit Comerç i Turisme. Les mateixes entitats desenvoluparan del 27 de novembre al 4 de gener un nova edició del Gran Sorteig de Nadal, que sorteja com a Primer Premi un cotxe model Fiat 500 híbrid. Per participar-hi només cal ser major d’edat i realitzar una compra mínima de 20 euros, en els comerços i serveis del municipi adherits i registrar-ho també a l’aplicació Targeta AROimpulsa.

Més enllà dels dos sorteig, la campanya proposa gaudir dels atractius d’uns carrers engalanats amb 25.000m2 d’il·luminació nadalenca de baix consum, fil d’animació musical i múltiples punts de decoració i d’atracció que recupera el Túnel de Llum, la Pista de Gel, les representacions del Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el format habitual del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens i les Cavalcades de Reis. Prèviament se celebrarà la Fira de Playmobil de Platja d’Aro (del 3 al 8 de desembre), es tornarà a proposar la Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí, i el Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acollirà l’exposició del Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques.


Emporta'at a casa un tió de Nadal

Reproduccions a petita escala del tió gegant de Platja d’Aro

Sorteig setmanal de 15 peces de l’1 al 21 de novembre

Registre de compres a l’aplicació dels establiments

Informació: AROimpulsa · T 972 804 207 · aroimpulsa@platjadaro.com · pdf · web


 

Llegir 141 vegades