Divendres, 08 Octubre 2021 06:32

Aposta per celebrar el Carnaval 2022

Recuperació amb la màxima normalitat possible

Les colles de Carnaval de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, d’acord amb els seus respectius ajuntaments, aposten per la celebració del Carnaval 2022 durant el cap de setmana 25, 26 i 27 de febrer, “amb les màximes expectatives”, recuperant la “màxima normalitat possible”, sempre observant les normatives sanitàries que hi hagi vigents. 

La idea fonamental és intentar que s’assembli, al màxim, a la situació d’abans de la pandèmia de la COVID-19, però respectant les normes d’organismes com el Procicat. Els tres municipis volen assolir un nivell d’excel·lència en el Carnaval, una festa profundament arrelada a les tres localitats, però també ser exigents garantint la salut i evitant riscos que posin en perill la salut de les persones.

En una reunió celebrada el 4 d’octubre, les colles i els consistoris van insistir que la decisió es prenia justament ara, perquè la tardor és el moment de l’inici dels preparatius de la festa, però es va reiterar la idea que qualsevol decisió final estarà condicionada a les indicacions dels organismes de salut i la situació sanitària a finals de febrer de 2022.

La decisió es va prendre directament des de les colles (cadascuna havia fet prèviament, consultes internes prèvies amb els seus associats) i va comptar amb el suport polític dels tres consistoris. Es considerarà el 2022 com “un any atípic”, subjecte a la situació sanitària, i si es donés el cas que finalment les mesures de salut fossin molt restrictives durant les dates del carnaval, es plantejaria un trasllat al 2023.


Aposta pel Carnaval de 2022

Recuperació de la festa amb la màxima normalitat possible

Decisió conjunta de les colles i els ajuntament de la Vall d’Aro

La decisió final estarà condicionada a la situació sanitària vigent

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · W 695 827 945 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 1316 vegades