Dijous, 30 Setembre 2021 10:49

Escollim el nom d’un nou espai

Procés participatiu per al futur centre sociocultural

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, preveu l’estrena a primers de 2022 del nou equipament sociocultural de Castell d’Aro, oferint usos d’hotel d’entitats, sala cultural polivalent i centre cívic. El consistori proposa que el nom del conjunt i de la seva sala cultural polivalent siguin escollits a través de la participació de la ciutadania. Com a primera fase, del 20 de setembre al 17 d’octubre de 2021 es poden proposar noms per als dos espais, que caldrà identificar encapçalats amb els mots Espai i Sala, respectivament.

Es pot presentar a títol individual o col·lectiu, entitats incloses en el Registre Municipal d’Entitats i grups escolars dels centres educatius del municipi. Es poden fer un màxim de 2 propostes per espai (els grups escolars 1 i 1), en línia al portal Decidim o presencialment amb butlleta en paper a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Castell d’Aro i Platja d’Aro, Oficina de Turisme o Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, Biblioteca Mercè Rodoreda i Ca La Generosa de S’Agaró (seu de Correos i Televisió Costa Brava).

Les propostes han de respondre a alguna característica, data o esdeveniment relacionat amb la història, identitat o elements singulars de Castell d’Aro. Si inclouen noms personals es descartaran els que facin esment a persones vives o que no disposin del consentiment dels seus representats legals. També poden ser propostes que generin un vincle amb la vila, que promocionen valors associats a les activitats o serveis de l’equipament.

En una segona fase, una Comissió Tècnica farà la valoració de les propostes i en seleccionarà 3 per a cada espai. La votació final -també en línia o amb butlletes- per a empadronats al municipi majors de 14 anys, serà a partir del 13 de desembre de 2021 i fins al dia abans de la inauguració oficial de l’equipament. D’aquesta manera, el resultat final es farà públic en el transcurs de la jornada inaugural del nou espai.


Escollim el nom d’un nou espai

Procés participatiu per al futur espai sociocultural de Castell d’Aro

Propostes de noms per al conjunt de l’equipament i la sala polivalent

Fase inicial fins al 17 d’octubre i votacions finals a partir del 13 de desembre

Informació: Participació Ciutadana · T 972 804 200 ext. 410 · participa@platjadaro.com · web


 

Llegir 529 vegades