Dijous, 19 Agost 2021 13:30

Vall d’Aro Circuit Series 2021

Curses i marxes populars: 28 agost, 5 i 26 de setembre

Setena edició consecutiva de la Vall d’Aro Circuit Series, una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gràcies a un circuit de tres curses de perfil tècnic similar que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc coneguts i concorreguts amb la possibilitat de marxa popular o cursa competitiva.

La primera cursa és La Nocturna de Castell d’Aro, dissabte 28 d’agost amb 12’9 km i 200 metres de desnivell acumulat amb sortida i arribada des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro (19 h Marxa i 20.30 h Cursa). La segona, La Lineal del Camí de Ronda, diumenge 5 de setembre -10’6 km i 190 m de desnivell acumulat- amb sortida des de la Platja de Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge (7.15 h Cursa i Marxa ) i arribada a la Platja del Racó de S’Agaró (servei d’autobús). La darrera, La Clàssica de Platja d’Aro, diumenge 26 de setembre: 15’2 km i un desnivell acumulat de 450 metres amb sortida i arribada des de l’aparcament municipal de la Masia Bas (8h Marxa i 9 h Cursa).

La Vall d’Aro Circuit Series 2021 és una iniciativa de la Unitat d’Esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb la gestió tècnica d’Sport Madness. Inscripcions exclusivament en línia (aquí) fins dos dies abans de la jornada de cada prova (20 h) i limitades a 400 persones (12-15 euros · 33 euros totes). Recollida de dorsals el dia abans de cada prova a Decathlon Platja d’Aro (18-20 h) o al punt des sortida fins a mitja hora abans del seu inici.

La inscripció inclou obsequi, avituallament final i durant la cursa, assegurança per un dia, dorsal amb 4 imperdibles, sistema de cronometratge amb xip i llistat de classificacions en línia; i un samarreta finisher per a qui completa les tres proves. En relació als guardons, en cada cursa, i sempre en modalitat femenina i masculina hi haurà 1r, 2n i 3r Prem, atleta local i participant de major i menor edat. Guardó classificació final (3 curses): vals de compra de 100, 80 i 60 euros per bescanviar als establiments Decathlon.


Vall d’Aro Circuit Series · 7a Edició

Programa de tres cites amb modalitat de Cursa i Marxa Popular

Inscripció a una, dues o tres proves amb diversos guardons

Nocturna (28 agost), Lineal (5 setembre), Clàssica (26 setembre)

Informació i inscripcions: Sport Madness · web


 

 

Llegir 201 vegades