Dilluns, 26 Juliol 2021 06:07

Nova Guia de Turisme Familiar

El municipi té l’acreditació de Platja en família de l’ACT

La nova publicació recull tots els recursos que s’ofereixen en aquest àmbit -activitats, patrimoni, esport, espais naturals, establiments certificats, etc.- combinat amb diverses pàgines de jocs i entreteniments. Està protagonitzada per en Xalarí, la mascota que acompanya des de fa anys les propostes de turisme familiar del municipi, i també com a novetat de la seva germana petita, la Xalarina. Una acció emmarcada en l’acreditació del municipi amb el distintiu Platja en família, des de 2014 per l’Agència Catalana de Turisme.

Aquesta certificació suposa la implicació tant de l’Ajuntament com entitat pública amb una programació específica d’activitats, publicacions amb idiomes, mesures de seguretat o l’organització d’un espai de Miniclub a la Platja Gran (enguany també complementat amb un Babyclub); i al sector privat amb establiments que facilitin l’estada de les famílies en allotjament, gastronomia i activitats d’oci.

Més enllà del Mini Club i el Miniclub i del Festival Xalaro celebrat a finals de juny, durant tot l’estiu s’han programat moltes altres propostes per a les famílies: sessions d’hipopressius i ioga en família, programa d’animació amb activitats les tres viles del municipi cada quinze dies i cada dijous al Passeig Marítim, la gimcana On és en Xalarí, el programa Estiueja a la biblio!, visites guiades i activitats de descoberta, autocinema i les propostes de les Festes Majors de S’Agaró, Platja d’Aro i Castell d’Aro. 


Nova Guia de Turisme Familiar

Acreditació del municipi com a Platja en família per Agència Catalana de Turisme

La publicació recull tots els recursos en aquest àmbit i diversos jocs i entreteniments

Protagonitzada per la mascota familiar en Xalarí i la seva germana petita, la Xalarina

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · W 695 827 945 · turisme@platjadaro.com · web 


 

Llegir 770 vegades