Divendres, 23 Juliol 2021 11:24

Exposició de Joaquim Chancho

Fins al 26 de setembre al Castell de Benedormiens

Exposició de Joaquim Chancho (web) a les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, del 31 de juliol al 26 de setembre de 2021 amb el títol El lloc de l’absència, formada majoritàriament per olis sobre tela i alguna peça de guaix sobre paper Japó (pdf). La mostra és la tercera de l’any al castell i la sisena del cicle anual d’exposicions al municipi organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que també s’estén a la Masia Bas i al Parc dels Estanys de Platja d’Aro. Visita en entrada lliure de dimarts a dissabte (11-13 h i 17-21 h) i caps de setmana i festius (11-13 h i 17-21 h).

Conxita Oliver, membre de l’Associació Catalana i Internacional de Crítics d’Art, escriu en la presentació de la mostra: “La pintura de Joaquim Chancho, formalment, ha girat envers la dialèctica entre el gest irregular i el racionalisme geomètric, entre la llibertat d’acció i el mesurament ordenat i proporcionat. Entén el gest com una manera de fer constar sobre el suport tot un seguit de vivències i sensibilitats que desenvolupa a partir d’unes estructures de repetició i de combinació”.

El consistori proposa un calendari expositiu per a 2021 amb vuit propostes en tres espais. El Parc dels Estanys de Platja d’Aro acull mostres escultòriques de gran format a l’aire lliure: del 24 de juliol d’enguany al 13 de febrer de 2022 hi exposa Santigo Gimeno (pdf), que ha près el relleu a Martí Rom. A l’espai del Castell de Benedormiens, enguany ja hi ha exposat Antoni Amat i Pere de Ribot i també ho farà Àlvar Suñol (del 2 d’octubre al 22 de novembre). Darrerament, les sales d’art de la Masia Bas de Platja d’Aro acullen fins al 12 de setembre la col·lectiva d’obra gràfica Polígrafa (pdf) amb reproduccions de Jaume Plensa, Regina Giménez, Antoni Tàpies, Joan Miró, Joan Brossa o Josep Guinovart, entre d’altres; i a la tardor s’hi exposaran les obres guanyadores i finalistes del concurs internacional de fotografia Educant La Mirada.


Exposició de Joaquim Chancho · El lloc de l’absència

Del 31 de juliol al 13 de setembre · Castell de Benedormiens, Castell d’Aro

De dimarts a dissabte (11-13 h i 17-21 h) i caps de setmana i festius (11-13 h i 17-21 h)

En marc del cicle anual d’exposicions a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

Informació: Unitat de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · pdf · web


 

Llegir 276 vegades