Divendres, 23 Juliol 2021 06:45

Butlletí d’Informació Municipal núm. 26

Publicada l’edició d’estiu i tardor de 2021

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró publica i distribueix el vint-i-sisè número del Butlletí d’Informació Municipal, corresponent al període d’estiu i tardor de 2021. L’edició es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correos, però també es pot trobar a les diverses dependències de l’Ajuntament i n’hi ha una versió digital (aquí). L’obertura de la publicació està dedicada a l’esport com nou motor econòmic i promocional del municipi.

El reportatge central recull la història moderna del Carnaval de Platja d’Aro (des de 1978 fins a l’actualitat). També hi ha altres reportatges més breus sobre les novetats del servei de neteja i de recollida de residus, les activitats turístiques d’aquest estiu, sobre els tercers pressupostos participatius, la nova guia de senderisme o un record per al monòlit aparegut a Sa Conca. També hi ha dues seccions de notícies (d’esdeveniments passats i novetats de futur).

L’espai d’entrevista el protagonitza Montse Soler, coordinadora del Servei de Mediació en l’Oci Nocturn. El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica- descobrir els canvis en l’església de Nostra Senyora de l’Esperança de S’Agaró. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten  l’Associació de Comerciants i Botiguers Avinguda Cavall Bernat Platja d'Aro, la Cambra de Comerç Italiana CCIB · Delegació de Girona i D’Aro Boxing Club. Darrerament, els grups polítics municipals (Junts, PSC, ERC, SOM, La Vall d’Aro En Comú i el regidor no adscrit José Luís Villa) també hi tenen un espai de lliure expressió.

El Butlletí es va començar a publicar l’estiu de 2010, amb l’objectiu d’informar als ciutadans d’allò que s’està fent des de l’esfera pública i política, tot oferint transparència. Simultàniament. L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web relacionats amb el consistori, de promoció turística i d’activitats i festivals), presència a les xarxes socials (YouTubeFacebookTwitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter-.


Publicat el 26è Butlletí d'Informació Municipal

Període de d’estiu i de tardor de 2021 (4.700 exemplars)

Reportatge d’obertura: l’esport com a nou motor econòmic i promocional

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: Unitat de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí


 

Llegir 806 vegades