Dimecres, 30 Juny 2021 14:02

24è Festival Nits de Jazz

Divendres del 2 juliol al 6 d’agost a l’Espai Masia Bas

El Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro (web) es manté en el programa d’actes de l’estiu 2021 al municipi, adaptant en la seva 24a edició consecutiva alguns dels seus principals trets característics a les noves circumstàncies. La programació es concentra en sis concerts gratuïts, cada divendres del 2 de juliol al 6 d’agost (23 h) al nou Espai Masia Bas, el recinte exterior adequat pel consistori per a tots els espectacles musicals d’estiu de gran format. L’aforament és limitat i cal retirar entrada prèvia en línia una setmana abans de cada concert (aquí) o presencialment al nou Punt d’Informació Turística a l'Av. S'Agaró (10-14 h i 17-21 h-).

Hi actuarà Boogalizer (2 de juliol) amb el so inspirat en el soul i la música llatina; Pol Omedes Quintet & Mayte Alguacil (9 de juliol) amb un concert amb una sonoritat post-bop amb pinzellades de música afro-cubana; Girona Jazz Project (16 de juliol), dirigits per Ramon Cardo i un repertori al més pur estil de l’era daurada del swing; BCN Sax Quartet & Francesc Capella (23 de juliol) amb la interpretació complerta de Raphsody in Blue de George Gershwin i altres estàndards de l’autor; Selva Big Band (30 de juliol) repassant les millors bandes sonores del cinema en clau de jazz; i Perico Sambeat & Taller de Músics Ensemble (6 d’agost), un espectacle jazz contemporani que fusiona la veterania del saxofonista i la joventut dels alumnes del centre de formació musical.

Organitza l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport institucional de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Tot i les adaptacions de format manté els seus principals trets característics: una proposta eclèctica que aposta per les principals formacions del panorama del jazz català, però amb una mirada internacional. També, amb el jazz com a punt de partida, s’apropa als estils musicals que el complementen: gospel, swing, soul, blues o musicals, entre d’altres. Alhora manté la gratuïtat per agrair la complicitat d’un públic heterogeni, agraït i fidel durant gairebé un quart de segle.


24è Festival Nits de Jazz a Platja d'Aro

Divendres del 2 de juliol al 6 d’agost · 23 h Espai Masia Bas

Entrada prèvia gratuïta al portal d’entrades al Punt d’Informació Turística

Boogalizer, Girona Jazz Project,  BCN Sax Quartet o Selva Big Band, entre d’altres

Informació: Unitat de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · web


 

Llegir 1192 vegades