Dimecres, 30 Juny 2021 10:29

Animació familiar al Passeig Marítim

Dijous de juliol i agost: tallers, estels, personatges...

La regidoria de Turisme de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ha programat per a aquest estiu diverses propostes d’activitats familiars, que es van iniciar amb el Festival Xalaro d’Espectacles familiars. Ara, cada dijous de juliol i agost proposa activitats infantils a diversos punts del Passeig Marítim de Platja d’Aro, arran de mar. Són gratuïtes, sense inscripció prèvia, però amb aforament limitat i cal seguir els protocols sanitaris vigents en cada moment.

Programa: 1 de juliol (19 h) c/ Reina Fabiola, taller de maquillatge i globoflèxia; 8 de juliol (19 h) c/ Marina, visita d’en Xalarí i personatges infantils; 15 de juliol (19 h) c/ Reina Fabiola, taller de confecció de xapes amb en Xalarí; 22 de juliol (11 h), c/ Verdaguer, taller i vol d’estels; 29 de juliol (20 h) c/ Reina Fabiola, taller de pintura; 5 d’agost (20 h) c/ Marina, taller de maquillatge i globoflèxia; 12 d’agost (20 h) c/ Reina Fabiola, visita d’en Xalarí i personatges infantils; 19 d’agost (11 h) c/ Reina Fabiola, taller i vol d’estels; i 26 d’agost (19 h) c/ Marina, taller de confecció de xapes amb en Xalarí.

Altres iniciatives són les sessions d’hipopressius cada dilluns i divendres a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro i dimecres al Miniclub (9.30-10.30 h); i les de ioga en família dimarts i dijous (19-20 h) al Parc de Sant Ramon de S’Agaró, fins al 3 de setembre. També des del 25 de juny està actiu el Miniclub i el Babyclub a la Platja d’Aro; i els dilluns de juliol i agost cada quinze dies hi ha un programa d’animació per a tots els públics a les tres viles del municipi, amb tallers, interactius, visita de personatges, rocòdrom o jocs sensorials.


Propostes d’animació al Passeig Marítim

Cada dijous de juliol i agost activitats per a tota la família

Gratuït, sense inscripció prèvia, però amb aforament limitat

Tallers, vol d’estel, maquillatge, globoflèxia, visita d’en Xalarí...

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · W 695 827 945 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 457 vegades