Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 29 Juny 2021 04:50

Hipopressius i ioga en família

Del 28 de juny al 3 de setembre amb inscripció prèvia

La regidoria de Turisme de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ha programat per a aquest estiu diverses propostes d’activitats familiars, que es van iniciar amb el Festival Xalaro d’Espectacles familiars. Destaquen del 28 de juny al 3 de setembre les sessions d’hipopressius cada dilluns i divendres a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro i dimecres al Miniclub (9.30-10.30 h); i les de ioga en família dimarts i dijous (19-20 h) al Parc de Sant Ramon de S’Agaró.

Les places són limitades i cal fer reserva prèvia (2 euros/sessió, destinats a finalitats socials) en línia al portal de venda d'entrades (aquí) o bé presencialment al Punt d’Informació Turística de l’Av. de S’Agaró de Platja d’Aro (10-14 h i 17-21 h). Cal portar estoreta de ioga o tovallola i roba còmoda.

Les dues activitats són obertes a tothom, amb o sense coneixements previs. En les sessions d’hipopressius les mares poden anar-hi acompanyades dels seus nadons. Les de ioga s’adrecen a famílies amb infants de 5 a 12 anys per gaudir i reforçar els seus vincles i es treballarà el respecte, la confiança, la concentració i la vivència del moment present.

Altres propostes de l’estiu serà el programa d’animació d’estiu per tots els públics a les tres viles del municipi, cada quinze dies els dilluns de juliol i agost amb tallers, interactius, visita de personatges, rocòdrom o jocs sensorials. Alhora, cada dijous hi haurà activitats en diferents ubicacions del Passeig Marítim amb talleres de maquillatge, globoflèxia, confecció de xates o d’estels o la visita d’en Xalarí.


Sessions d’hipopressius i ioga en família

Del 28 de juny al 3 de setembre amb inscripció prèvia (2 euros/sessió)

Hipopressius: dilluns i divendres a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro i dimecres al Miniclub (9.30-10.30 h)

Ioga en família: dimarts i dijous (19-20 h) al Parc de Sant Ramon de S’Agaró

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · W 695 827 945 · turisme@platjadaro.com · web · entrades


 

Llegir 456 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)