Divendres, 25 Juny 2021 12:10

Miniclub i Babyclub a la Platja Gran

Del 25 de juny al 12 de setembre per a infants i famílies

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, recupera aquest estiu el Miniclub Ludoteca Infantil de la Platja Gran (confluència amb Av. Costa Brava), que no es va poder organitzar l’any passat arran de la pandèmia de la COVID-19; alhora que hi incorpora com a novetat l’espai Babyclub, pensat per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. Ambdós disposen de més de 200 m2 degudament senyalitzats del 25 de juny al 12 de setembre (11-14 h i 16-19 h), són gratuïts i no requereixen de reserva prèvia. IMPORTANT! Dimecre 30 de juny i dijous 1 de juliol estarà sense servei.

El Miniclub s’adreça a infants de 3 a 12 anys, que poden gaudir-ne una hora al dia; i enguany les entrades i les sortides es realitzarà en franges de 10 minuts tot coincidint amb les hores en punt per garantir el control d’aforament i la traçabilitat dels participants. L’espai està dinamitzat per un equip educatiu de monitores i monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats o jocs de platja entre d’altres activitats (el servei només se suspèn en cas de pluja). La proposta té una mitjana de participació de més de 3.000 infants cada estiu.

Just al costat del Miniclub, enguany s’hi estrena el Babyclub per a famílies amb fills de 0 a 3 anys, un espai de lliure accés però amb aforament limitat, amb un conjunt de serveis adaptats a les necessitats dels nadons per gaudir d’un dia de platja amb comoditat. A l’interior d’un mòdul amb aire condicionat hi ha canviador, trones, microones, nevera, rentamans i espai d’alletament; i a l’exterior una zona l’obra i un espai per desar-hi els cotxets infantils. Els nadons han d’estar acompanyats en tot moment dels seus pares o tutors i un monitor o monitora els ajudarà i assessorarà sobre els serveis de l’espai i les possibilitats d’utilització.

Més enllà del Mini Club i del Festival Xalaro celebrat el passat cap de setmana, durant tot l’estiu s’han programat moltes altres propostes per a les famílies: sessions d’hipopressius i ioga en família, programa d’animació amb activitats les tres viles del municipi i cada dijous al Passeig Marítim, la gimcana On és en Xalarí, el programa Estiueja a la biblio!, visites guiades, autocinema i les Festes Majors de S’Agaró, Platja d’Aro i Castell d’Aro. Un conjunt de propostes pròpies del municipi reconeguda amb el guardó Platja en família,  concedit per l’Agència Catalana de Turisme des de l’any 2014.


Miniclub infantil i estrena del Babyclub a la Platja Gran 

La regidoria de Turisme recupera els dos serveis suspesos per la pandèmia

Del 25 de juny al 12 de setembre · 11-14 h i 16-19 h · Gratuït i amb equip de monitors

En el marc de les propostes familiars d’estiu: hipopressius, ioga, animació, visites guiades, etc

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · W 695 827 945 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 454 vegades