Dimarts, 01 Juny 2021 19:00

Preinscripció Escola de Música

1-11 de juny (renovació) i 7-14 de juny (altes)

El període de matriculació dels alumnes actuals de l’escola és de l’1 a l11 de juny (aquí), i el de preinscripcions per a noves i nous alumnes del 7 al 14 de juny (enllaç). El 21 de juny es publicarà la llista provisional d’admesos i exclosos, el 22 de juny es podran fer les reclamacions i el 5 de juliol les matrícules esdevindran definitives. La reunió informativa és dimecres 2 de juny (20 h) en línia mitjançant plataforma meet de Google (aquí).

Un cop finalitzat el procés d’inscripció, si el nombre de sol·licituds és superior al nombre de places, les sol·licituds es veremaran d’acord amb els criteris aprovats. La matriculació al centre implica el pagament de l’import de la matrícula, i alhora dona dret a la reserva de la plaça durant el curs escolar. Els i les alumnes que no obtinguin plaça, passaran a formar part de la llista d’espera. Si es produeixen vacants durant el procés de matrícula o durant el curs, s’oferiran per ordre d’inscripció.

A partir del proper curs 2021-2022 s’inicia una nova oferta formativa que aposta per fomentar la pràctica instrumental, el treball en grup i l'oferta d'horaris compactats per als i les alumnes. Al centre de la Masia Bas de Platja d’Aro s’oferiran diversos programes: Sensibilització (P3, P4-P5), Formació Bàsica 1-2 (de 6 a 8 anys) i Formació Bàsica 3-6 (de 9 a 12 anys). Consulteu tots els horaris i preus al lloc web de l’escola (aquí)

Alhora, els i les alumnes dels cursos de Formació Bàsica 5-6 que vulguin cursar un segons instrument col·lectiu (guitarra, piano o percussió) podran fer-ho a l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, sense cap cost addicional. Els alumnes de Formació Bàsica 3-6 que vulguin participar en les grans agrupacions instrumentals o vocals (orquestra de corda, grup de vent, grup de guitarres , grup de pianos i percussió  o coral de l’escola), caldrà consensuar-ho amb l’equip directiu del centre.


Preinscripció Escola de Música 2021-2022

De l’1 a l’11 de juny (renovació d’alumnes) i del 7 al 14 de juny (nous alumnes)

Sensibilització (P3, P4-P5), Formació Bàsica 1-2 (6-8 anys) i  FB 3-6 (9-12 anys)

Segon instrument col·lectiu (guitarra, piano o percussió) a la seu de l’escola a Sant Feliu de Guíxols

Informació: EMM Sant Feliu de Guíxos · Castell-Platja d’Aro · T 972 821 393 · escolamusica@guixols.cat · web


 

Llegir 516 vegades