Dilluns, 31 Mai 2021 17:25

Mil participants en el Triatló 140.6INN

Victòries d'Emma Bilham i Sam Laidlow 

Diumenge 30 de maig Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró va ser el centre neuràlgic de la primera edició del Tradeinn Internacional Triathlon 140.6INN (web), en modalitat única de llarga distància. Una especialitat que per primer cop s’ha celebrat a les comarques de Girona i que també s’estrenava enguany arreu d’Europa.  Alhora, la Federació Espanyola de Triatló (web) l’ha convertit en el Campionat d’Espanya de la modalitat, i també puntuable pel circuit internacional Collin’s Cup.

Hi ha participat més d’un miler de triatletes de 13 nacionalitats, que havien de superar 3’8 km de natació en aigües obertes a la Platja Gran de Platja d’Aro; 180 km en bicicleta en un itinerari circular per 22 municipis amb sortida i arribada a Platja d’Aro; i finalment, una cursa a peu de 42’2 km en un circuit de quatre voltes dins el municipi al el pas per algun dels seus punts més emblemàtics.

En modalitat femenina el triomf fou per la suïssa Emma Bilham (9 hores, 32 minuts i 11 segons), seguida per la catalana Judith Corachán i la britànica Nikki Bartlett. En la masculina triomf per a Sam Laidlow (8 hores, 41 minuts i 46 segons), seguit pel madrileny Victor Arroyo i el danès Morten Olesen. En el Campionat d’Espanya els primers llocs han estat per Judith Corachán, Lucia Blanco i Ivet Farriols; i per a Victor Arroyo, Roger Manyà i Jordi Montraveta (1r, 2n i 3r lloc en modalitat femenina i masculina, respectivament).

Més enllà del triatló s’ha organitzat un ampli conjunt d’activitats durant cinc dies en el marc de l’anomenada 140.6 INN Weekend a l’entorn del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro: cerimònia d’inauguració; Fira de Corredor/a oberta a tothom, amb la presència de 25 marques especialitzades; Finish Line Party el dia de la prova: un espai dinamitzat i lúdic per animar als triatletes; i lliurament de premis i cerimònia de clausura.

Organitza Tradeinn, empresa amb seu a Celrà especialitzada en la venda en línia de producte esportiu; i ha comptat amb l’esponsorització de diverses marques especialitzades i el suport institucional de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Secretaria General de l’Esport, i la col·laboració dels ajuntaments per on va transcorre¡r la cursa en bicicleta.


Triatló de Llarga Distància Tradeinn 140.6INN

Triomfs d’Emma Bilham i Sam Laidlow en modalitat femenina i masculina

Diumenge 30 de maig amb centre d’operacions a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

1.060 inscrits, 30.000 euros en premis, Campionat d’Espanya i rànquing internacional

Informació: Unitat d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web


 

Llegir 687 vegades