Divendres, 28 Mai 2021 17:34

Distintius de Qualitat Turística SICTED

Guardons per a nou equipaments i allotjaments locals

Enguany el municipi de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ha obtingut nou distintius del Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED, dos més que ara fa un any: els programes de gestió de platges a Sa Conca, Cala Rovira i Platja Gran (des de l’any 2005), l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (2013) i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro (des de 2019). En l’àmbit privat el municipi també disposa de quatre establiments amb aquest reconeixement: S’Agaró Hotel i Càmping Valldaro, que renoven el distintiu; i dos que s’hi estrenen: Administració d'Apartaments Saturno i Hotel Planamar.

Les empreses, serveis i institucions distingides amb el SICTED són anualment avaluades per auditories externes i independents per obtenir o renovar el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d'un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d'altres, a la gestió de persones, l'atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació amb proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible. Un conjunt accions per a la millora dels serveis i els recursos turístics.

El pla, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà des de l’any 2004, es basa en el Sistema Intregral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincials (FEMP). Enguany s’han guardonat a una seixantena d’iniciatives a la comarca adherides en el programa. El SICTED s’implanta actualment a 190 destinacions de l’estat espanyol amb més de 13.000 empreses adherides o distingides.


Guardons de Qualitat Turística SICTED 2021

Consolidació del guardó a cinc equipaments i programes municipals

Establiments: S’Agaró Hotel, Càmping Valldaro, Apartaments Saturno i Hotel Planamar

Programa impulsat des de l’any 2004 pel Consell Comarcal del Baix Empordà

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · W 605 827 945  · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 548 vegades