Dimecres, 26 Mai 2021 17:35

Benvinguda i benvingut al món!

Dia Internacional de les Famílies al municipi

El passat diumenge 23 de maig l’Ajuntament va recuperar la iniciativa d’oferir una benvinguda institucional als nadons nascuts a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. En aquesta ocasió als nouvinguts l’any 2020 (75), però també a les de 2019 (91) ja que s’havia posposat l’activitat arran de la pandèmia de la COVID-19.

L’acte va estar precedit per un espectacle d’animació per a tots els públics, i tot seguit les 30 famílies presents van rebre un obsequi de mans de l’alcalde Maurici Jiménez, i la regidora de Benestar Social i Salut Pública, Pilar Ferrero, i es van efectuar les corresponents fotografies de record.

Alhora totes poden gaudir de diverses serveis i espais municipals dedicats a la petita infància com són l’Espai Nadó, els Espais Familiars, Espai de Massatge i Autoucura o les Llars d’infants. D’aquí a pocs dies arriba la tercera edició del Festival Xalaro de turisme i espectacles familiars (web): dissabte 19 i diumenge 20 de juny amb el Pot Petit o Dàmaris Gelabert com a concerts a l’Espai Masia Bas, però amb una vintena de propostes més.


Benvinguda i benvingut al món!

Celebració del Dia Internacional de les Famílies al municipi

Benvinguda als nadons nascuts l’any 2020 (75) i 2019 (91)

Múltiples serveis municipals dedicats a la petita infància

Informació: Espais Familiars · T 972 819 473 · espaisfamiliars@platjadaro.com


 

Llegir 364 vegades