Dilluns, 24 Mai 2021 15:57

Cloenda de l’ITF Platja d’Aro 365

Tercera victòria internacional de Rebeka Masarova

 

Diumenge 23 de maig es va cloure la segona edició del torneig de tennis femení ITF Platja d’Aro 365, sobre terra batuda, a les instal·lacions del Club Tennis d’Aro, que en aquesta ocasió havia augmentat els premis fins als 25.000 dòlars, 10.000 més que en ala seva estrena l’any passat. En la modalitat de dobles, es van proclamar vencedora la parella formada per la lituana Justina Mikulskyte i la romanesa Oana Simion; i en individuals Rebeka Masarova -amb triple nacionalitat suïssa, espanyola i eslovaca-.

La nova campiona del torneig (número 723 del rànquing WTA) va superar l’aragonesa Irene Burillo (núm. 271) en la final per 6-3, 3-6 i 6-2; després d’accedir al quadre principal des de la fase prèvia; i per tant ha guanyat vuit partits seguits, tres en la prèvia. Aquest és el tercer torneig internacional que assoleix la jugadora de 21 anys, després dels de Badenweiler (Alemanya) el 2018 i Amiens (França) l’any 2019.

Després de la fase prèvia, la primera setmana de maig amb 64 tennistes de diversos països; del 17 al 23 de maig s’ha disputat el quadre principal amb 32 jugadores en la modalitat individual i 16 parelles en la de dobles. Els partits s’han pogut seguir en l’aplicació LaLiga Sports TV i el canal temàtic Teledeporte de TVE hi dedicarà part del programa Tierra de Campeones. L’han organitzat el CT d’Aro, Magister Tennis i l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de les federacions catalana i espanyola de tennis, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.


 

Cloenda de l’ITF Platja d’Aro 365

Tercera victòria internacional de Rebeka Masarova

Justina Mikulskyte i Oana Simion guanyen en dobles

Segona edició del torneig que ha assolit la categoria 25W

Informació: Unitat d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web


 

Llegir 349 vegades