Dilluns, 26 abril 2021 12:37

Centre Formació Persones Adultes

Preinscripcions curs 2021-2022 fins al 15 de maig 

La preinscripció per al curs 2021-2022 del Centre de Formació de Persones Adultes de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró es durà a terme del 26 d’abril al 15 de maig, adreçada a persones empadronades al municipi. El procés de preinscripció és imprescindible, però no garanteix una plaça per a la matriculació definitiva. S’ofereix formació reglada (espanyol com a llengua estrangera) i no reglada (bàsica i instrumental, llengua catalana i castellana i d’acollida i coneixement de l’entorn).

Es realitzarà preferentment de forma telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament, mitjançant instància genèrica adjuntant còpia del NIF, passaport o NIE i un correu electrònic on es rebrà un codi de barres per fer el pagament de 10 euros (imprescindible per validar la preinscripció i que es descomptarà de l’import final de la quota del curs; i a part cal abonar el material). També es pot fer presencialment amb cita prèvia al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (dilluns-dijous 10-13 h i 16-18 h i divendres 10-13 h). També caldrà abonar la preinscripció (en efectiu o targeta al mateix Centre Cívic o amb codi de barres a una oficina bancària o mitjançant caixer amb lector de codi de barres).

Posteriorment, del 28 al 30 de juny es realitzaran, amb cita prèvia, les proves de nivell per al nou alumnat. De l’1 al 8 de setembre les persones preinscrites hauran de presentar la documentació; del 9 al 14 de setembre es valoraran les sol·licituds; i atenent a les Bases Reguladores que estableixen el sistema de barem per punts, el 15 de setembre es publicarà la llista d’admesos i s’exposaran les places lliures; les matriculacions seran del 16 al 24 de setembre; i l’inici de curs el 13 d’octubre.

Si encara resten places lliures, del 27 al 30 de setembre es podrà presentar sol·licitud i documentació i es realitzaran les proves de nivell (tant per a empadronats com per a no empadronats); llavors les llistes de valoració i assignació de grups serà de l’1 al 5 d’octubre, les matrícules del 6 al 8 d’octubre; i l’inici del curs també el 13 d’octubre.

Informació general · AQUÍ

Instància genèrica (e-TRAM) · AQUÍ

Bases reguladores ·  http://ciutada.platjadaro.com/informacio/pdf/bases-reguladores-cfa.pdf


Centre de Formació de Persones Adultes · Curs 2021-2022

Preinscripcions del 26 d’abril al 15 de maig per a empadronats

Preferentment de forma telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament

Presencial amb cita prèvia al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro

Informació: CFA · T 972 818 341 · secretaria@cfaplatjadaro.cat 


 

Llegir 889 vegades