Divendres, 19 Març 2021 06:56

Martí Rom exposa al Parc dels Estanys

Escultura de gran format del 20 de març al 18 de juliol

L’artista Martí Rom exposa 18 peces escultòriques de gran format a l’aire lliure al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, del 20 de març al 18 de juliol d’enguany. Amb el títol De l’equilibri inestable als guardians dels somnis (pdf) hi recull obres amb el ferro com a element principal. Inauguració dissabte 20 de març (12 h · mirador del Ridaura) amb un recorregut guiat, a càrrec de l’artista; i es podrà visitar cada dia (marc-abril 8-18 h i maig-juliol 7-21 h). Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, la mostra enceta el cicle anual d’arts plàstiques al municipi amb un programa de set propostes que s’entén a la Masia Bas i al Castell de Benedormiens.

La mostra al Parc dels Estanys dona continuïtat al projecte iniciat el 2014 per eixamplar els espais expositius municipals per apropar-los a un públic més ampli, fins a aquest espai urbà de 150.000 m2 d'atractiu ciutadà, turístic i naturalista, inaugurat l’octubre de 2012, on hi són compatibles la visita pedagògica amb una diversitat biològica -cicle de l’aigua, vegetació i punt de migració d’aus- que recupera els hàbitats i els ambients originals de la zona. Prèviament hi ha exposat 14 artistes, i com a testimoni una peça instal·lada al mateix parc com a part del Fons Municipal d’Art, esdevenint alhora complement de les mostres temporals que acull anualment.

L’artista barceloní Martí Rom (web), ha conreat fotografia, curtmetratges, environaments i perfomances i el disseny. També ha realitzat docència i ha impulsat exposicions i ha format part de diverses iniciatives culturals i associacions artístiques. Des de 1979 ha realitzat nombroses exposicions individuals, i ha participat en fires d’art, mostres  conjuntes, col·lectives o en grup arreu de Catalunya i en diversos països europeus. També ha obtingut premis d’escultura, diverses de les seves obres formen part de col·leccions privades i moltes altres s’exposen a l’espai públic a moltes ciutats catalanes, de l’estat espanyol i arreu del món (Andorra, Itàlia, Rússia, Estats Units, Emirats Àrabs i Alemanya).


Martí Rom exposa al Parc dels Estanys

De l’equilibri inestable als guardians dels somni

Escultura de gran format del 20 de març al 18 de juliol

Primera mostra del cicle anual amb un programa de set exposicions

Informació: regidoria de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · pdf · web


 

Llegir 510 vegades