Dimecres, 03 Febrer 2021 12:44

Premis del Gran Sorteig de Nadal

Guardó estrella d'un Fiat 500 amb GLP

Cloenda de la cinquena edició de la campanya de promoció turística i comercial Aquest Nadal, el millor regal és Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, amb el lliurament dels tres principals guardons d’enguany. L’afortunada amb el Primer Premi, un cotxe model Fiat 500 Sèrie 7 Lounge amb GLP ha estat Cristina Illa Cruz de Calonge, amb la butlleta número 1303232 lliurada a la botiga Eurekakids. El Segon Premi, una bicicleta elèctrica ha estat per a Pere Vila Frigola de Les Preses amb la butlleta 1321858 lliurada a Òptic Platja d’Aro. El Tercer Premi d’un paddle surf ha estat per a Albert Julià Pratllusà de l’Atmella del Vallès amb la butlleta 1320806 lliurada també a Eurekakids.

Enguany s’ha consolidat l’ampliació del nombre d’afortunats amb el Quart Premi, amb un global de catorze guardonats, per incrementar així les opcions i l’atractiu del concurs, configurats per un lot de regals aportats pels mateixos comerços i serveis locals participants en la promoció, i altres col·laboradors especials com hotels en aquests moments tancats temporalment o entitats esportives com el Girona FC, UNI Girona o Bàsquet Girona. En el lliurament de premis, a més a més dels afortunats també hi eren presents l’alcalde, Maurici Jiménez; el regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló; en representació de l’Associació d’Empresaris, Joan Díaz; i també personal de la botiga Eurekakids, establiment on es va generar el número de participació  que ha estat afortunat amb el Primer Premi.

Des del 28 de novembre de 2020, tot coincidint amb el dia que es van encendre els Llums de Nadal al municipi, i fins al 4 de gener d’enguany al migdia, just abans de la diada de Reis, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun de la cinquantena de comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia participar-hi i optar a algun dels premis en joc. En aquesta ocasió s’articulava mitjançant l’aplicació Targeta AROimpulsa, que substituïa a les butlletes en paper per garantir la seguretat dels clients i agilitzar la logística. El sorteig fou el 5 de gener, en un acte davant de notària i pèrit judicial informàtica per certificar la validesa de la tria mitjançant un sorteig aleatori que va determinat tant els guanyadors com els seus suplents en cas d’alguna renúncia. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda pel consistori amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi.


Lliurament de Premis Gran Sorteig de Nadal

El guardó estrella és el 1r Premi: un Fiat 500 amb GLP 

També una bicicleta elèctrica (2n Premi) i un paddle surf (3r)

Alhora s'han adjudicat catorze 4s Premis: lots amb regals dels establiments

Informació: AROimpulsa · T 972 804 207 · aroimpulsa@platjadaro.com · web


 

Llegir 321 vegades