Dilluns, 21 Desembre 2020 21:20

Butlletí d'Informació Municipal núm. 25

Publicada l’edició de tardor 2020-hivern 2021

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró publica i distribueix el vint-i-cinquè número del Butlletí d’Informació Municipal, corresponent al període tardor 2020 i hivern 2021. L’edició es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus, però també es pot trobar a les diverses dependències de l’Ajuntament i n’hi ha una versió digital (aquí). L’obertura de la publicació està dedicada a l’elaboració del Pla Estratègic de Turisme i Ciutat i el procés participatiu sobre el futur de les avingudes centrals de Platja d’Aro després de l’experiència de pacificació de l’estiu passat.

El reportatge central recull el conjunt d’activitats i propostes nadalenques al municipi (Gran Sorteig de Nadal, Gimcana Xalarí, espectacle Constel·lacions, Cicle d’Espectacles Familiars, Exposició Cicle de Nadal o Nit de Reis). Altres reportatges més breus sobre l’actualització del Pla Local de Joventut, els Premis de Recerca Local, el Pla de Seguretat Ciutadana 2021-2024, el Pressupost Municipal i les Ordenances Fiscals 2021 i el Pla d’Accessibilitat Turística. També hi ha dues seccions de notícies (d’esdeveniments passats i novetats de futur).

L’espai d’entrevista el protagonitza Martí Juanola, assessor de projectes a l’Espai Coworking, El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica- descobrir els canvis en el Pessebre Vivent de Castell d’Aro. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten l’Escola d’Escacs Costa Brava, EmpoRderats i el Club Esportiu Serrallonga. Darrerament, els grups polítics municipals (Junts, PSC, ERC, SOM, La Vall d’Aro En Comú i el regidor no adscrit José Luís Villa) també hi tenen un espai de lliure expressió.

El Butlletí es va començar a publicar l’estiu de 2010, amb l’objectiu d’informar als ciutadans d’allò que s’està fent des de l’esfera pública i política, tot oferint transparència. Simultàniament. L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web relacionats amb el consistori, de promoció turística i d’activitats i festivals), presència a les xarxes socials (YouTubeFacebookTwitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter-.


Publicat el 25è Butlletí d'Informació Municipal

Període de tardor de 2020 i hivern 2021 (4.700 exemplars)

Reportatge d’obertura: elaboració del Pla Estratègic de Turisme i Ciutat

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: regidoria de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí


 

Llegir 608 vegades