Dilluns, 02 Novembre 2020 17:14

Com contactar amb el CAP i el Consultori Local?

El 061 és per a consultes i el 112 per a emergències

Un cop finalitzada la campanya d’estiu, el Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro ofereix servei de visites programades de dilluns a divendres laborables (8-20 h) i com a Centre d’Atenció Continuada els caps de setmana i festius (8-20 h). També és l’espai de referència del municipi per a l’atenció de pacients amb patologia sospitosa de Covid-19 i s’hi ha instaurat sectors diferenciats per evitar el solapament en sales d’espera amb altres usuaris. Fora d’aquests horaris cal comunicar amb el CAP de Sant Feliu de Guíxols.

Simultàniament, el Consultori Local de Castell d’Aro ofereix servei de visites programades els matins de dimarts i dimecres (8-13 h), però les visites de pediatria cal fer-les a Santa Cristina d’Aro. Els usuaris amb patologia sospitosa de Covid-19 s’han d’adreçar al CAP de Platja d’Aro.

Aquestes són les diferents possibilitats per demanar hora de visita:

·Mitjançant el lloc web de cita prèvia (aquí) de l’Institut Català de la Salut accedint-hi amb el Codi d’Identificació Personal (CIP) de la targeta sanitària individual de cada usuari 

·Per telèfon a la central de recepció de trucades 933 268 901

·Directament al CAP de Platja d’Aro i/o al CL de Castell d’Aro presencial o telefònicament (972 827 122 i 972 827 803 respectivament).

També es pot sol·licitar cita prèvia mitjançant l’aplicació i portal La Meva Salut (aquí). Aquest espai permet realitzar de manera confidencial consultes en línia mitjançant l’atenció no presencial i gaudir d’altres serveis (consulta d’informes i resultats, obtenir el pla de medicació i o visualitzar l’agenda de visites programades).

El telèfon 061, està orientat a resoldre dubtes, consultes o problemes de salut que no siguin una emergència, o d'adreçar la persona al centre sanitari més adient en cas que la seva situació no requereixi atenció immediata, amb l'objectiu d'evitar desplaçaments i temps d'espera innecessaris i evitar, així, la sobrecàrrega del sistema sanitari.

Darrerament, el 112 és el número de referència per resoldre situacions d'emergència que requereixen intervenció immediata de bombers, policies i professionals sanitaris, i per tant, és l'opció més adient davant de situacions com ara robatoris, accidents, agressions, incendis i també emergències mèdiques.


Com contactar amb el CAP de Platja d’Aro i el Consultori de Castell d’Aro?

Són els espais de referència per a visites programades i patologies Covid-19

Es pot sol·licitar cita prèvia en línia, a la central telefònica o directament a l’equipament

El número 061 és per a consultes de salut i el 112 per a emergències

Informació: Cita Prèvia · La Meva Salut


 

Llegir 919 vegades