Dimarts, 27 Octubre 2020 13:06

Jornades Repensant el Turisme 2020

Sessions del Pla Estratègic de Turisme i Ciutat 

En el marc del procés d’elaboració del Pla Estratègic de Turisme i Ciutat de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, l’Ajuntament proposta les Jornades Repensant el Turisme 2020 (pdf) amb una presentació inicial divendres 30 d’octubre (9-12 h) i tres sessions de conferències, taules rodones i debat els dilluns 16, 23 i 30 de novembre (9-12 h), obertes a tothom amb necessitat d’inscripció prèvia mitjançant el corresponent formulari d’inscripció: https://forms.gle/LjyJwtCWZrtQGasq5

Les jornades seran presencials a la Sala d’Actes del Club Nàutic Port d’Aro, amb la possibilitat de canviar d’ubicació si les peticions per assistir-hi superen l’aforament de dissenyat per seguir els protocols Covid-19. Simultàniament, la majoria de les intervencions es podran seguir al canal de YouTube de l’Ajuntament (@ajtplatjadaro) i participar-hi amb preguntes prèvies al correu electrònic turisme@platjadaro.com o en directe amb missatges de whatsaap als mòbils 685694932 · 605827945. Del conjunt de les jornades s’elaborarà un document de conclusions, que esdevindrà acompanyament al Pla Estratègic de Turisme.

Després del procés d’anàlisi de la situació de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró realitzat per l’empresa especialitzada Intueri Consulting i de les visions que s’han compartit amb els diferents agents econòmics que participen en la destinació, es promou ara la reflexió i el debat de la mà d’experts, i del contrast amb d’altres experiències i destinacions. L’objectiu final és aprofundir i avançar cap a les propostes d’actuació més adients per al futur d’un municipi. La transformació del perfil de clients i de les seves preferències; l’existència de propostes comercials innovadores, diferenciades i accessibles, i la competència d’altres destinacions  que ofereixen experiència i producte, impliquen la necessitat d’un nou posicionament.

La jornada de divendres 30 d’octubre esdevindrà el punt de partida amb la presentació de les conclusions de la diagnosi del Pla Estratègic de Turisme de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró: Com ens veuen? Com ens veiem? A càrrec de Maria Segarra, sòcia-directora d’Intueri Consulting. La primera jornada serà Descobrint el nostre client, dilluns 16 de novembre amb la presentació de l’estudi sobre el perfil del turista de Platja d’Aro a càrrec del doctor Lluís Coromina Soler, de la Facultat de Turisme de la UdG; i de la Informació territorial de CaixaBank sobre la despesa turística a Platja d’Aro amb Albert Pascual, Hotels & Tourism Territorial Catalunya de l’entitat.

La segona sessió serà Construint noves experiènciesdilluns 23 de novembre amb les propostes Turisme Esportiu, creació i estructuració de producte serà a càrrec d’Agnès Güell, directora de projectes en ExtremTeam i responsable de la secretaria tècnica del Club de Màrqueting de turisme esportiu del Patronat de Turisme Girona Costa Brava; i una taula rodona amb Juan Carlos Arriga, president de BornComerç de Barcelona i Sònia Yebra, presidenta de The Shopping Mile d’Andorra.

La darrera jornada Afrontar el futur, serà dilluns 30 de novembre preveu la conferència Esport, arma de construcció massiva: com el seu vincle pot esdevenir promotor per al rendiment econòmic amb Àlex Sanz, exjugador de bàsquet professional, director de l’Spartan Race Espanya. Tot seguit, es farà un recull de les principals reflexions i idees claus de les jornades i es presentaran els grups i metodologia de treball que s’iniciarà a principis del 2021 (la conferència L’Efecte Actitud: l’element que mobilitza i dinamitza l’àmbit personal i el professional, a càrrec de Victor Küppers es programarà en una nova data).


Jornades Repensant el Turisme 2020

Sessions sobre el Pla Estratègic de Turisme i Ciutat del municipi

Divendres 30 d’octubre i dilluns 16, 23 i 30 de novembre (9-12 h)

Obertes a la participació de tothom amb necessitat d’inscripció prèvia

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · pdf

Inscripcions: https://forms.gle/LjyJwtCWZrtQGasq5


 

Llegir 1035 vegades