Diumenge, 18 Octubre 2020 10:27

Millora en els passos de vianants

Més seguretat en el principal eix viari de S'Agaró

Un cop la Generalitat de Catalunya, administració titular de la via ha, aprovat el projecte presentat per l’Ajuntament de Castell d’Aro Platja d’Aro i S’Agaró, el consistori ha executat els treballs de millora en els 9 passos per a vianants de l’Avinguda de Platja d’Aro, entre la Rosa dels Vens i el límit amb Sant Feliu de Guíxols, el principal eix viari, comercial i de restauració de S’Agaró.

S’hi ha invertit 45.000 euros per a la instal·lació de 18 senyals lluminosos -alimentats amb energia solar- en els cartells indicadors dels passos de vianants en cadascun dels dos costats de vorera per fer més evident la seva situació, i també faroles per il·luminar-los en la franja de tarda, vespre i nit. Amb el conjunt d’actuacions es vol aconseguir un mobilitat més segura per als vianants i una reducció de la velocitat dels vehicles.

Uns objectius que es completaran els propers mesos amb la construcció de dos giratoris els propers mesos. El primer l’executarà la Generalitat de Catalunya a l’altura del Parc de Sant Ramon; i el segon la Diputació de Girona a la carretera que connecta S’Agaró amb Castell d’Aro al sector de l’oest de Sant Pol. Cadascuna de els administracions hi invertirà a l’entorn 125.000 euros i l’Ajuntament assumirà el seu condicionament i enjardinament.


Passos de vianants més visibles a S'Agaró

Millores en seguretat en el principal eix viari i comercial de la vila

Inversió de 45.000 euros per a nous senyals lluminós i faroles a 9 passos

Properament construcció de dos giratoris per millora la seguretat i la mobilitat

Informació: Acció Territorial i Urbanisme · T 972 816 463 · urbanisme@platjadaro.com


 

 

Llegir 837 vegades