Dissabte, 12 Setembre 2020 11:10

Activitats de lleure 2020-2021

Inscripcions fins al 17 de setembre en línia o cita prèvia

La Unitat d’Infància i Adolescència de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ha fixat del 14 al 17 de setembre el període d’inscripcions per participar a les activitats municipals d’educació en el lleure d’hivern, de caire permanent del curs 2020-2021 (pdf). Preferentment cal fer-ho en línia mitjançant instància genèrica a la seu electrònica del consistori i adjuntar-hi omplerta i signada inscripció, normativa, declaració responsable, i documentació (targeta sanitària, llibre de vacunes del menor i acreditació de la puntuació de les bases). També es pot fer inscripció presencial, només amb cita prèvia (T 972 825 605 · casalila@platjadaro.com).

S’estableix un sistema de punts per determinar l’accés al nombre de places (40 Casa Lila Castell d’Aro, 40 Casa Lila Platja d’Aro i 20 Prejúniors) que té en compte diverses circumstàncies (empadronament, família nombrosa o monoparental, discapacitat, obligacions laborals, ingressos anuals, etc.). Es garanteix plaça als infants amb risc social i vulnerabilitat amb previ informe social per garantir el principi d’equitat i igualtat d’oportunitats. A efectes de barem, cal acreditar les circumstàncies documentalment. L’1 de setembre s’informarà per correu electrònic de la confirmació de la plaça.

L’oferta està diversificada en funció de l’edat i amb horari adaptat a al jornada intensiva de les escoles i l’institut del municipi. I enguany amb grups reduïts i estables, amb comprovació de l’estat de salut, rentat sistemàtic de mans, ús de mascareta i neteja i desinfecció d’espais i materials. Inici d’activitat el 28 de setembre amb continuïtat fins al 28 de maig, aturant-se per Nadal i Setmana Santa. acompanyament i suport educatiu d’un ampli equip de monitores i monitors. Preu d’inscripció anual: 141 euros Casa Lila, 85 euros Grup Prejúniors i gratuït per a Grup Júniors.

Casa Lila de dilluns a divendres (16-19 h) a Castell d’Aro (P3-6è Primària) i a Platja d’Aro (P3-3r Primària) amb joc simbòlic, jocs de taula, plàstica, espai de deures, jocs esportius, activitats a l’entorn, etc. Grup Prejúnior (4t, 5è i 6è Primària) dilluns, dimecres i divendres (16-19 h) a la Masia Bas de Platja d’Aro amb propostes de lleure, noves tecnologies, torneigs diversos, activitats esportives, espai de l’estudiant, etc. Grup Júnior (1r i 2n d’ESO) dimarts a l’Espai Jove i divendres a la Masia Bas (16-19 h) amb tallers de salut i creatius, gimcanes, etc.

 

Activitats per a infants i adolescents 2020-2021

Inscripcions en línia del 14 al 17 de setembre (presencials amb cita prèvia)

Accés a les places mitjançant sistema de barem per punts (cal acreditació)

Casa Lila a Castell d’Aro i Platja d’Aro i Grup Prejúniors i Júniors a Platja d’Aro

Informació: Àrea d’Infància i Adolescència · T 972 825 605 · casalila@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1388 vegades