Dissabte, 05 Setembre 2020 15:48

L’Spar UNI Girona a Platja d’Aro

Presentació dels uniformes de la nova temporada

El Club Nàutic Port d’Aro (web) de Platja d’Aro ha estat l’escenari escollit per l’equip Spar UNI Girona (web) de la Lliga Endesa femenina de bàsquet per mostrar públicament els nous uniformes que lluiran en competició estatal i europea. En l’acte de presentació hi eren presents el president de l’entitat, Cayetano Pérez, acompanyat per les jugadores Helena Oma i Iho López; l’alcalde Maurici Jiménez, el vicepresident del CN Port d’Aro, Rafael Arau i representats dels diversos patrocinadors del club.

Els colors de la primera i segona samarreta seran els mateixos que els últims dos anys amb la diferència que la segona serà utilitzada en competició europea amb els colors grocs i vermells com a referència i identificació amb Catalunya; en canvi, en la lliga estatal utilitzarà el propis de l’entitat, vermell i negre. El club s’estrena en competició diumenge 6 de setembre al Palau Blaugrana en la final de la Lliga Catalana Femenina contra el Cadí La Seu.

El club va néixer l’any 2005 arran de la fusió de dos clubs gironins. L’equip sènior va quedar campió de la Lliga Femenina 2 la temporada 2008-200i i va ascendir a la màxima competició estatal. Des de llavors ha guanyat dues lligues espanyoles i també la supercopa en una ocasió i ha participat en l'Euroleague Women, la competició més important de clubs a nivell continental. La base internacional Laia Palau, continua com a capitana i esdevé una de les seves jugadores de referència.


L’Spar UNI Girona a Platja d’Aro

Presentació dels uniformes de joc per a la temporada 2020-2021

El Club Nàutic Port d’Aro teló de fon de les noves samarretes de joc

L’equip competeix a la màxima competició estatal i continental

Informació: Uni Girona (web


 

Llegir 604 vegades