Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 01 Setembre 2020 12:41

Centre Formació Adults 2020-2021

Períodes, tràmits i documentació per a les inscripcions

S’obre el període d’inscripció al Centre de Formació de Persones Adultes de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró per al curs 2020-2021 (pdf). L’oferta reglada i no reglada es desenvolupa en dos blocs de formació de quatre mesos (octubre-gener i febrer-maig) i en alguns cursos en modalitat intensiva. Tots els tràmits cal fer-los al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (dilluns-dijous 10-13 h i 16-19 h i divendres 10-13 h). Cal presentar NIF, passaport o NIE.

Primer període per als alumnes preinscrits el juny: de l’1 al de setembre presentació de documentació; 21 de setembre exposició de la relació d’admesos i de la disponibilitat de places lliures; del 22 al 25 de setembre matricula, assignació de classes i llistes d’espera. Alhora per a les persones no preinscrites, si hi ha places disponibles: del 28 al 30 de setembre presentació de sol·licituds, documentació i proves de nivell; del 5 al 6 d’octubre matricules. Per a uns i altres, l’inici del curs serà el 13 d’octubre.

Segon període d’inscripcions tant per als alumnes que continuen del primer al segon quadrimestre com per a noves incorporacions: del 13 d’octubre a l’11 de desembre presentació de sol·licituds i documentació; del 14 al 17 de desembre proves de nivell; i de l’1 al 5 de febrer matrícula. L’inici de les classes serà el 8 de febrer de 2021.

L’escola compleix 21 anys d’activitat com a servei de la regidoria de Dinamització Comunitària i Participació Ciutadana amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. S’adreça a la població adulta -a partir de 16 anys- amb una participació mitjana de més de 300 alumnes acompanyats per un equip de professionals i de voluntaris. Al final de cada curs publiquen la revista El Mussolet (pdf) com a mostra de les seves evolucions.

En formació reglada hi ha cursos d'Espanyol com a Llengua Estrangera (Nivells A1, A2, B1 -en modalitat intensiva- i B2.1 i B2.2I i el Programa d’Acollida i Coneixement de l’Entorn-PACE d’activitats complementàries a la formació per afavorir l’intercanvi i la relació entre l’alumnat, el coneixement de la cultura popular i tradicional catalana, per donar a conèixer els recursos i serveis del municipi i, per promoure una educació per la salut i el treball.

En formació no reglada s'ofereixen dos programes. El primer, Formació Bàsica i Instrumental: Nivell 1-2 per a no alfabetitzats en llengües llatines (escriptura, oralitat, lectura comprensiva i càlcul), Nivell 3 per a neolectors (lectura comprensiva, escriptura creativa, ortografia i gramàtica, càlcul i eines TIC) i Aula d’Estudi en modalitat intensiva (per a neolectors: gramàtica i ortografia bàsica i oral en castellà). El segon, Formació Continuada-Català (Lectura, Escriptura creativa i Conversa oral-nivell inicial).


Inscripcions Centre de Formació de Persones Adultes 2020-2021

1r Període: per a preinscrits al juny i noves peticions (si hi ha disponibilitat)

2n Període: continuïtat en el segon quadrimestre i noves incorporacions

Cinc d’àmbits de formació reglada i no reglada per a majors de 16 anys

Informació i inscripcions: Centre de Formació d’Adults · T 972 818 341 · aula.adults@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1744 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)