Diumenge, 16 Agost 2020 09:38

Rutes autoguiades amb Natura Local

Sis propostes de senderisme per fer a peu o en bicicleta

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereix mitjançant el lloc web i l’aplicació per a dispositius mòbils Natura Local (web) sis rutes autoguiades de senderisme al municipi -tant en sistema operatiu iOS com Android- en cinc idiomes: català, castellà, francès, anglès i alemany. Una proposta interactiva que complementa l’oferta de visites guiades per a grups organitzats durant tot el curs escolar, i obertes a tots el públics durant l’estiu.

D’aquesta manera tots els residents, visitants i turistes amants del medi natural poden gaudir d’aquests recorreguts que proposen itineraris a l’entorn de la Ruta de les Fonts, la Ruta de Fanals, el recorregut que uneix el Parc dels Estanys de Platja d’Aro amb la Bassa del Dofí seguint el curs del Ridaura; el Camí de Ronda de S’Agaró i Puig Pinell; el Camí de Ronda Nord i la Vil·la Romana de Pla de Palol; i el passeig de caràcter urbà per les obres escultòriques en l’espai públic.

Cada ruta es presenta amb una fitxa tècnica inicial i incorpora una mapa, localització i descripció de punts d’interès, galeria fotogràfica i relació serveis turístics, i també ofereix la possibilitat d’opinar i fer valoracions. Des la plataforma inicial l’usuari pot cal escollir guarda la proposta de manera off-line per utilitzar-la si no disposa de cobertura o bé activar el navegador convertint l’aparell en un terminal GPS. Amb aquesta darrera opció s’obté a temps real situació, el temps transcorregut i el desnivell efectuat; i també s’activen les alarmes quan hom es troba en un punt d’interès -i consultar la informació- o si es desvia de l’itinerari de la ruta.


Noves rutes de senderisme autoguiades

Mitjançant el lloc web i l’aplicació de Natura Local

Sis itineraris en cinc idiomes en el medi natural o l’entorn urbà

Camins de ronda, corriols de muntanya, patrimoni local, escultures públiques...

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 722 vegades